i jestem pod duzym wrazeniem !!! polecam wszystkim, mieszanka jest dobra Dick & Spielberg chociaz koncowka raczej w stylu tego drugiego ,ale film robi wrazenie, swietne efekty, idealnie zrealizowany, nawet Cruise jest niezly, dla mnie to film na 10 !!
dopiero
"nawet Cruise jest niezly" ooo :) a to nie lubiałas go wczesniej? uwazasz ze bardzo przecietnie gra? nie nadaje sie jako aktor? i tu cie zaskoczyl w tym filmie dopiero?
a czy musze?
kochac Cruise'a??? nie jest moim ulubionym aktorem , czy to cos zlego?
moooze...
nie, nie jest to nic złego, ale czytajac twoj komnet. odebralem to jakbys odkryła w nim talent, jakby cie mile zaskoczył dopiero w tym filmie a zarazem wątpisz w to ze w nastepnym bedzie rownie dobrze. to takie moje zdanie, szanuje twoje, moge sie mylic a slowo krytyki zawsze mile widziane :)
hmmm
raczej to nie ja odkrylam w nim talent a zrobil to ktos kilka dobrych lat temu, jednak nie jest to moj ulubiony aktor , tym bardziej bylam mile zaskoczona jego gra w Minority Report , poniewaz jakos go sobie tam nie wyobrazalam, ogladalam z nim Jerry Maguire i ostanio Vanilla Sky, jest ok ,ale dla mnie on zawsze bedzie chlopaczkiem z Top Gun..jesli wiesz o co mi chodzi :)
pozdrawiam
to nie takie chyba zle ?:D
chłopaczkiem z Top Gun :) heh to chyba nie takie złe byc takim chłopaczkiem :) schecią bym sie zamienił :D
- pozdrawiam :)
niezly
niezly masz x-ray :), jednak po tym trudno powiedziec czy jestes podobny czy nie...;)
dobrze cie rozumie?
" x-ray :) " ? chodzi ci o zdjecie na mojej stronie? jesli tak to ja znam inną nazwe tego. jest to Awatarek.
ano awatarek :)
awatarek to jest zdjecie przy niku, umieszczane zazwyczaj na Forum. takiego awatarka mam na swojej stronie filmwebu, moja ksywa ale tylko na necie. a skad sie wzieła? hm... głównie z zamiłowania porą zwana noc i duchami, straszeniem itp. oraz wieloma jeszcze innymi takimi ... :)