PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219331}

Rasa

The Breed
2006
5,5 9,3 tys. ocen
5,5 10 1 9317
4,0 4 krytyków
Rasa
powrót do forum filmu Rasa

Rozwrzeszczana banda przyjaciół uciekająca przed rozmerdanymi psami... Gdyby jeszcze się naćpali, to byłabym w stanie to zrozumieć... No ale...

Książki nie czytałam.

ocenił(a) film na 7
fantynaaa

rozmerdanymi hahahaha,przed kompem każdy kozak,ciebie to by tam odrazu zagryzły

ocenił(a) film na 4
fantynaaa

Gdyby były wrogo nastawione to pewnie tak, ale one się po prostu cieszyły i to było widać:) Przeszkadzało mi to w odbiorze filmu. JA się tak ze swoim psem bawię:)

fantynaaa

dokłądnie. banda idiotów. mieli łuk, mogli je wystrzelać (strzelał od okazji do okazji...), mieli line, mogli robić wnyki ale woleli czekać aż ich rozstrzępią.

ocenił(a) film na 4
zielewicz

Mieli chyba za mało strzał.

ocenił(a) film na 7
fantynaaa

tak strzal bylo za malo, brakowalo mi tego by po prostu zrobic jakas potężną bron, np. z pochodni, a alkohol chyba w postaci wina tylko był to koktalii chyba nie da sie zrobic, ale coz chociazby tak by kazdy miał jakis nóż/pałe przy sobie,ale to o kazdych filmach a glownie horrorach mozna tak mowic. Mnie sie wydaje ze w takiej sytuacji o wiele lepiej bym sie opanował i lepiej bym wszyskto wykorzystał ale jak byloby naprawde to nie wiem, mysle ze wybiłbym te psy

ocenił(a) film na 2
zielewicz

niema to jak latanie a gołymi łapami :P
i psy taranujące dom to już było prawdziwe mistrzostwo głupoty :)

ocenił(a) film na 7
fantynaaa

Oglądnij sobie Cujo

ocenił(a) film na 4
giovanni50

Mam ogladnąc bo jest lepsze czy bardziej ubawi mnie uciekanie przed psem, po którym widac, że chce się bawic?:)

Najpierw myślałam, ze mnie obrazasz:P

ocenił(a) film na 7
fantynaaa

Jest całkiem całkiem

ocenił(a) film na 3
fantynaaa

U mnie jeszcze niżej. Te psiaki, to powinny wszystkich rozszarpać za ich głupotę.
Trochę na jej temat w poniższym tekście:

http://www.filmweb.pl/film/Rasa-2006-219331/discussion/Pies%2C+najlepszym+przyja cielem+cz%C5%82owieka,2165235

więcej nie trzeba chyba dodawać :)

djrav77

Ja to bym je wszystkie wystrzelał...po mordzie.