AUTA podniosły poprzeczke bardzo wysoko i przeskoczyc ja może jedynie PIXAR :-) Mam nadzieje ,że ich najnowsza samodzielna produkcja bedzie wielkim hitem !! Co tu dużo mówic - zwiastun zrobił smaka :-) Juz rezerwuje bilet ;-)
Samodzielna?...poprzednie produkcje również były robione przez Pixar'a na zlecenie Disney'a bez ingerencji tego drugiego, a poza tym na zwiastunie jest Disney, więc film wydaje się być kolejnym spółki obu wytwórnii.
Tak, ten film raczej należy do spółki (potworów), a jeśli chodzi o niego samego to również się nie mogę doczekać, zwiastun rewelacyjny, chodź wiele na nim nie pokazano. Szkoda tylko czasem, że nie ma wersji językowych oryginalnych, jednak polskie nie zawsze są dobre, a po drugie co oryginał, to oryginał ;-)
Muszę zobaczyć Auta.
Miało być "jednak polskie nie zawsze są złe". (No czasem są bardzo dobre ;-).
A i pojawił się polski tytuł, jak już ktoś napisał jest to nazwa pewnego dania, dlatego tak przetłumaczono, moim zdaniem pasuje.
Mnie też podobał sie zwiastun:
Ale wydaje mi się(a moze czuje to), że największy hit Pixara szykuje się na rok 2009. Mówię tu oczywiście o Toy Story 3;)
ja wszędzie cztałem, że firmy sie rozdzielaja. Dla Mnie to w sumie bez znaczenia ,chodzi o kase, a nie o talent - zreszta wszystkie ich filmy są świetne , a nowy znaczek disneya prezentuje sie bardzo ładnie (chociaz nie ukrywam , to na tym niebieskim sie wychowałem i zawsze jak go widze to mam nadzieje,że pojawi sie pustynia i zacznie Alladyn :-)