No jak zwykle sto lat do tyłu jesteśmy.Ale chociasz się cieszę że niemieszkam w Rumuni, o Borze to by było straszne.
"Boże" - bo "Bóg"
Bor (rodzaj lasu, np. bor dębowy) - "O Borze!" - sugeruje, że faktycznie jesteśmy do tyłu, skoro niektórzy jeszcze w leśne bóstwa wierzą :P
"Jak to powiedział muj przyjaciel "STO LAT ZA MURZYNAMI''
No jak zwykle sto lat do tyłu jesteśmy.Ale chociasz się cieszę że niemieszkam w Rumuni, o Borze to by było straszne." <--tak napisał nasz danio5000, a ja bym napisała tak:
"Jak to powiedział mój przyjaciel "STO LAT ZA MURZYNAMI"
No jak zwykle sto lat do tyłu jesteśmy ale chociaż się cieszczę, że nie mieszkam w Rumunii. O Boże to by było straszne."
nie wiem czy zrobiles bledy specjalnie jesli tak to glupi jestes a jesli nie to naucz sie pisac a potem ewentualnie mozesz cos mowic
(tlumaczac na twoj jezyl niewiem czy zrobiles bledy specjalnie jesli tak to glupi jestes a jesli nie to naocz sie pisac a potem ewentoalnie morzesz cos muwic)
Teksty rodem z onetu. Są osoby które nie dorosły do filmwebu tak samo jak do allegro. Jak człowiek mądry to za parę lat zrozumie gdzie zrobił błąd.
Pozdrawiam
Dokładnie... Ostatnio nawet widziałem aukcję z błędem w słowie cytuję "samochud" :D
opoźnienie możey wynikać z faktu ze do filmu tworzony był polski dubbing.
Czy moze ktos skomentowac film ?Bo po to są komentarze. Czy sie myle ?
Większość woli rzucać się na każda literówkę, czy błąd językowy i popisywać się swoją wszechwiedzą rodem ze słownika worda, wytykając przy tym nieuctwo osobom ocenianym. Sami jednak nie reprezentują tego o czym piszą, nie znając takich pojęć jak dysleksja i tolerancja.
Po pierwsze nie "muj" tylko "mój", po drugie nie "Borze" tylko "Boże", po trzecie to nic z tego co napisałeś nie rozumiem. I zastanów się, czy na pewno nie pochodzisz z Rumunii. Poza tym ja nie mam nic do tego pięknego kraju.