ocena jeden stawiasz jak nawet nie obejrzałes/as ? nikt cie nie zmusza do oglądania ... juz lepiej nic nie stawiaj niż obniżanie średni i nawet nie oglądając tego filmu ...
czlowieku puknij sie w leb... jak mozesz wystawiac jakakolwiek ocene temu filmowi , skoro nawet go nie obejrzales...?
A czy ja powiedziałem że oglądałem?? Powiedziałem że nie ocenia się filmu, którego się nie widziało. Naucz się czytać!!
Pozwalam sobie wyciągnąć takie wnioski, bo ten film jest tylko w kinach. Wydaje mi się, że nie chodzisz ko kina na filmy dla dzieci (mogę się mylić). Co do czytania to w porządku czytam.
myslalem ze jestes idiotą, ale zajzalem do twoich ulubionych i zrozumialem ze to prowokacja :)
Ale o kim tu mowa? Jeśli o mnie to wiedz że ten synek (kaktus34) mnie cały czas wnerwia i komentuje wszystko co ja tylko napisze a jak tak to nic... Boże! nie mogę już wytrzymać z nim...
skoro odpowiadam na post kaktusa to chyba jest jasne ze pisze o nim :F
PS skoro tak za toba lata to widocznie sie zakochal i pragnie posiasc twoje kakauko
Jeśli to fajna laska to nie mam nic przeciwko:) ale to mój kumpel którego znam od 9 lat i jesteśmy sąsiadami więc kakałka nie łyknie NIGDY:) Pozdro:)