czy isc na to do kina czy nie ..................na shreku trzecim sie zawiodlam probowali nadrobic ,,niby luzackimi"tekstami odpiszcie
Shrek 3 to niezbyt udany sequel hitu sprzed 6 lat, ktory sciagnał do kin sporo ludzi tylko dzieki popularnosci
poprzednich czesci. Ratatuj to inna liga. Film znacznie bardziej udany i oryginalny. Zdecydwanie warto go
zobaczyc, ale jesli oczekujesz czegos "w rodzaju Shreka", mozesz wyjsc z kina podobnie zawiedziony jak po
trzeciej czesci przygód zielonego ogra. To inny typ wrazliwosci i inne poczucie humoru. Swietny, zabawny,
czasem wzruszajacy i pieknie zrealizowany film, ale zupelnie inny od Shreka (mimo, ze w jednym i drugim
filmie głownemu bohaterowi głosu udzielił Zbigniew Zamachowski).
Idź na "Ratatuj", to bardzo dobra animacja, nie zawiedziesz się. Ale jak wspomniał poprzednik, ten film nie przypomina "Shreka", a tym bardziej beznadziejnej trójki.
Gorąco polecam.
Ja gorąco polecam, ale decyzja należy do ciebie. Inteligenty humor, oryginalni bohaterowie. Radzę jednak oglądać z pełnym żołądkiem.
człowieku!!! nie wahaj się!!! idź! ta bajka gwarantuje super humor, świetną zabawę i no ja nie wiem co powiedzieć. mogę go tylko z czystym sumieniem polecić!!!!!
Ja też polecam :) Nie zastanawiaj się tylko koniecznie idź. Sama do końca nie byłam przekonana, czy się na to wybrać, ale w końcu się zdecydowałam i nie żałuję.
Naprawdę warto pójść na ten film! Jest zabawny, a szczurek kapitalny! Ja byłam dzisiaj drugi raz i gdyby ktos mi zaproponował pójscpo raz trzeci, nie zawahałabym się ani minutkę!
Oczywiście iść! Kochany film, wręcz cudowny! Nie myślałam, że Disney stworzy jeszcze bajkę, która mnie tak zachwyci! Ratatuj jest przecudowny, a animacja najlepsza. Aż ma się ochotę przytulić tego szczurka!