Pomysł na scenariusz całkiem niezły, tylko może aktorzy nie za bardzo dobrani.. Ale nie rozumiem co ma tytuł filmu do treści..
Red Eye dlatego, że jest to potoczna nazwa nocnego lotu. Trochę się dziwię opinii,że aktorzy trochę niedobrani. W końcu to nie kochankowie tylko całkiem inne osoby o odmiennych profesjach :) Wg. mnie ciekawie zagrali i to ich gra jest jednym z głównych plusów filmu.
ahaa.. dzięki za wytłumaczenie :) nie wiedziałem tego :)
chodziło mi o to że film miałby większego kopa gdyby grali w nim aktorzy z "wyższej półki" :) Cillian daje radę jak zawsze ale ta McAdams to nie bardzo mnie się podobała w tej roli..
według mnie grała sztucznie..
najbardziej mi utkwiły te spojrzenia w okno podczas lotu.. takie jakieś.. grane :P
odpowiedź może niezbyt wyczerpująca (:D), no ale argument do mnie akurat przemawia, bo częśto sama tak komentuje czyjąś grę....a aktorka ta może w tym filmie nie wypadłą najlepiej...ale polecam The Notebook (Pamiętnik)
wiesz narazie to ona nie ma wielu filmów dobrych ale zaczyna grywac w takich, gdzie moze pokazac na co ją stac:)
absolutnie jej nie skreślam ;] a Nołtbuka nie oglądałem, jak wpadnie mi w rece to nie omieszkam obejrzeć ;]
według mnie Rachel zagrała w tym filmie fantastycznie. ten kobiecy urok bije z niej na kilometr, a przecież o to chodziło w tym filmie...wrażliwa kobieta i bezwzględny mężczyzna. powiem szczerze, że skoro jesteśmy już przy takim temacie to uważacie, że Jodie Foster zagrała lepiej w Planie Lotu? Ale o gustach się nie dyskutuje:) Pozdrawiam.
Hmm.. Jodie jest klasą samą w sobie i mimo że film nie zebrał jakichś bardzo pozytywnych opinii to mi się podobał, dlatego że mimo wszystko ciężko wymyślić zaginięcie dziecka w samolocie ;]
Całkowicie zgadzam sie z Tomek Wu: Rachel McAdams zagrała wg mnie dobrze. Czekam z niecierpliwościa na jej kolejne filmy :)