6,2 40 tys. ocen
6,2 10 1 40206
5,2 23 krytyków
Red Eye
powrót do forum filmu Red Eye

mowiac w skrócie

kiedys zajarałbym sie tym filmem... lecz teraz po obejrzeniu setek innych powiem ze jest ponizej moich oczekiwan niestety... choc trzeba przyznac ze trzyma w napieciu :)

65 % tego filmu to Rachel McAdams....bo gdyby nie ona to film bylby cienki.
Ogolnie dobrze sie oglądalo ale jakby pomyslec szczegółowo to duzo niescisłości bylo...

bajka taka... wiadomo wszystko sie dobrze ułożylo i tak powinno byc aczkolwiek troche za prosto sie wszstko ułozylo

do konca nie wiadomo o co chodzi i czemu ten koles wraz z jego organizacją chcieli zabic vipa...

ocenił(a) film na 10
roberts89

A czy to takie ważne dlaczego chcieli zabić VIPa?
Wiele jest filmów posiadających nieścisłości i dobrze się je ogląda...
Film,to fikcja,bajka,więc nie bądźmy az tak drobiazgowo-przenikliwi.
Co zas do obsady,to uważam,że postać Rippnera,a więc niezwykły w tej roli Cillian Murphy gra tu pierwsze skrzypce.Rachel jest co najwyżej tylko ładnym dodatkiem dla niego...

ocenił(a) film na 5
Filutka

dokładnie-gra Murphy'ego jest w tym filmie najważniejsza.Zwłaszcza początek kiedy nie wiadomo o co jeszcze chodzi.Bardzo dobrze dobrany aktor.Ta kobitka też gra niezle ale ona jest tylko poprostu ładna aktoreczką.W jej role mogła by sie wcielić każda inna.Film jest Ok.Trzyma w napieciu.

ocenił(a) film na 10
roberts89

W ogóle się nie zgodzę. Jeśli chodzi o mnie to w 100%jestem zadowolona. Właśnie takie emocje powinny towarzyszyć mi zawsze przy oglądaniu filmów jak dziś kiedy widziałam ten ; ]
A Ty nie musisz wiedzieć wszystkiego kiedy oglądasz film. Wczuj się w akcję to więcej rzeczy Cię zadowoli :)
papa