jeśli premiera światowa jest wyznaczona 19 sierpnia 2005 roku to jakim cudem i na jakiej podstawie ktos ocenil ten film na 10????
możliwe że ktoś ściągnął z neta ale bardziej prawdopodobne jest to że zagłosowali fani Rachel McAdams ;)
Opcja pierwsza i opcja druga wydają się być wiarygodnymi. Film da się ściągnąć z Emula w wersji DvdRip. Wątpię jednak, że osoby głosujące widziały film. Moims skromnym zdaniem powinno się uniemożliwić głosowanie do czasu wypuszczenia filmy na polski, ewentualnie amerykański rynek. Pozdrowienia.
Raczej nie. Na Emule jest wersja dvdrip ale filmu japońskiego, pod tym samym tytułem, w treści jednak zupełnie innego filmu.
to was dobije dzisiaj mamy 17 Sierpnia film na swiecie ma premiere dpiero 19 sierpnia. Nie bede pisał od kiedy posiadam ten film tylko tyle ze ide ogladac ten film:) po obejrzeiu ocenie...
To ci dopiero galimatias na stronie! Takie macie parcie na ten film? A potem co,negatywne posty na jego temat wypisujecie.
A mnie się podobał.
Ja mam ten film (nie wersję japońską) od dnia 09.08.2005 (The.Transporter.2.FRENCH.REPA CK.XVID) a o ile była wcześniej to nie wiem.
...Red Eye jest koreański :P
ale numer koreańczycy nakręcili RE w 2005 i w tym samym roku ameryka wyprodukuje podróbkę, to już lekka przesada