Dziś wielka premiera - kolejna produkcja o morskich drapieżcach, obdarzonych żądzą terroru i ludzkiego mięsa. Nie można przegapić tak niesamowicie zapowiadającego się filmu o rekinach, które walczą o życie, nie chcąc umrzeć z głodu. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na wielką niewiadomą!
Ale wybuchy :)))))))))))))))))))))
Piasek troche podrzuciło a ogień to juz piksele:)
teraz stawiam na tego dziadka... wyglada na takiego, co moze sie wydac wyjatkowo apetyczny dla tych zwierzatek po tamtej koscistej lasce :D
Miny rozwalily system, widoczne jął słońce w lecie, a pn na nią wszedł haha. A ogień bardzo realistyczny.
no mowilam, ze po tamtych laskach apetycik tylko wzrosnie... one w ogole miesa nie mialy, wiec nic dziwnego, ze siegnely po cos bardziej kalorycznego :D
Przebicie rekinowi głowy nic mu nie robi. A dziadek bandyta to widać że już wydał zaliczkę za granie w filmie bo gra z takimi emocjami!
Ten co nadepnął na minę widzieliście co zrobił haha przegrał ale dzielnie walczył :d
ok :D ten lecacy harpun po tym, jak ta mina pierdyknela... to bylo cos, prawdziwy majstersztyk.... sie tworcy spisali naprawde.
O rany! Właśnie odkryłam nowy gatunek filmowy! Myślę, że zgromadzę sobie ten hicior zaraz koło Megarekin vs krokozaurus, tudzież Bitwa o Los Angeles! ahhh...
Z tych kijów, to by im kiełbaski spadły na ognisku, a oni...<ahahaha> Nie dam rady dalej. Te emocje jak to na horror przystało powodują, że chyba wymiękam..
PS. Liczę na was ^^ może dowiem się co niesamowitego mnie ominęło, przez mój własny strach. xd
"Zabiłam twoją dziwkę!"
"Elenę..."
"A co, miałeś jeszcze jakąś?"
"Och... zabiliście mi syna i dziwkę... ;( "
Lepsze od Kosmicznej gorączki Behemota i morderczych mrówek
Film przypominał mi Condemned ze Stevem Austinem