Dziś wielka premiera - kolejna produkcja o morskich drapieżcach, obdarzonych żądzą terroru i ludzkiego mięsa. Nie można przegapić tak niesamowicie zapowiadającego się filmu o rekinach, które walczą o życie, nie chcąc umrzeć z głodu. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na wielką niewiadomą!
Nie no, co trzeba przyznać podsumowując, fabuła była bardzo oryginalna jak na to studio. Efekty są z filmu na film coraz gorsze, chyba inwestorzy się wycofują. Aktorzy nie najgorsi, dużo antylogicznego humoru i kilka ciekawych Prawd. Chciałem dać jeden po zobaczeniu tych rekinków w basenie, ale dam 2, a co tam!
Temat dla fanów kina klasy Z:
http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Kino+klasy+Z+-+temat+dla+Koneser%C3%B3w+Specyf icznych+Dzie%C5%82+Sztuki.,2066814
tak??? bo ja także zamierzam sie rzucić drapieżnie na ten film :)))))))) także do zobaczen ia o 22.00 :)
zobacz sobie jakie perełki on nakręcił czy tam scenarzystą był albo producentem aż długo wymieniać chociażby Megapyton kontra Gatoroid
Mrgapyton kontra Gatroid był pierwszym filmem jaki obejrzałam w paśmie PFP i ta cudowna scena na przujęciu kdzie wszyscy wyjmują z torebke pistolety :D no i mutacja stwor.ów cos pieknego :P,a le już ne offtopuje :D
poza tym, porwali ich a oni se grzecznie stoja nad brzegiem basenu i żadne nawet nie krzyknie i sie nie odezwie...
Podczas tego komputerowego przedtawienia postaci to samo ciągle pokazywali poza zdjęciem
są wszędzie, jedzą mnie żywcem! i ten demoniczny siwy świr - jestem zachwycona!!! :P