Dziś wielka premiera - kolejna produkcja o morskich drapieżcach, obdarzonych żądzą terroru i ludzkiego mięsa. Nie można przegapić tak niesamowicie zapowiadającego się filmu o rekinach, które walczą o życie, nie chcąc umrzeć z głodu. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na wielką niewiadomą!
łańcuchy im sie ledwo na rękach trzymają muszą mieć naciągnięte żeby nie spadły.a ci brodzą w wodzie idioci
tak tak!!! hahahahahahahaha trzeba je unieruchomic lub ciągnąc za ogon, wtedy się utopią!!! :P
on tam ma kamery i pulapki porozstawiane :) po calej wyspie.najlepsze, ze z perspektywy wedrujacych kamer nie widac, za to jak demoniczny dziadek ogląda ich na telewizorku to widac, ze kamerka ma szeroki zoom, niezłe!!!
mają przejść na drugą stronę wyspy no to już rekinów nie będzie chyba że w rzece
podobno rekin musi być cały czas w ruchu inaczej coś tam coś tam utonie :) w jakimś przyrodniczym filmie to leciało ;p
A ci dalej o tym topieniu rekinów jakieś pętle ciągnięcie obserwcja wody a nie łatwiej i z tych łańcuchów walnąć
stoja po kolana w wodzie a tam se swobodnie rekin piła pływa i i ch pożera - ten film jest boski!!! :))))))))))))
Rekin na wstecznym się udusił!
Ci ludzie to w panice mózgów zapomnieli zabrać z domu. Przecież mogliby wziąć po dużym, ostrym kamieniu i zaciupać tego rekina. Poza tym jak wędrowali na wyspie to mogli sporządzić prymitywne dzidy i nimi zabijać rekiny. Ale pewnie każdy skomentuje, że tak na spokojnie przed TV to każdy mądry.
jak przyjdzie nam sie znaleźć na plaży i walczyc o życie to ja chcę byc w Twojej drużynie - pamiętaj!!! ja moge grać blondi w bikini i piszczeć na widok robaka :P:P:P
heehe xD moze od razu nakręcimy nowy film :P pozniej sprzedamy Puls-owi za skrzynke piwa
Zamiast "Twardziela" wolałbym w naszym filmie zagrać zmutawaną, krwiożerczą żabę z kosmosu!
Ale bym się wczuwał. Nawet mógłbym przerażająco kumkać, to znaczy ryczeć :)
oooo! teraz mówia o broni z patyków :) to może maja troche mózgów, przynajmniej cześć z nich :P
Nie wiem, czy wiesz, ale konwencja nakazuje w takim bikini przeparadować pół filmu i wykąpać się przy wodospadzie, po czym zginąć spektakularnie w 2/3 filmu. Ja zaś musiałbym chodzić pół filmu z gołą klatą, robić miny twardziela i wymachiwać nożem przed najgorszym stworem jakiego widziała nasza planeta.
Zgłasza się druga blondynka w bikini xD ale ja chętnie powalczę, jak już wszyscy wiedzą, boję się tylko biedronek, więc co tam rekin :D
on te kamery to nawet do traw poprzyklejał. Magiczne klepanie rekinów czuły punkt hipnoza usypianie coooo
też tak mi sie wydawało ale po ustawieniu płetwy grzbietowej i po tym że to był rekin młot przyznałem im racje