PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 685 tys. ocen
7,8 10 1 685388
7,6 65 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

:)

ocenił(a) film na 10

fajnie się go nawet ogląda pod wpływem THC :))))

Adeem

Masz szczęście, że na mnie nie trafiłeś synu, bo oglądałbyś tyłek pod wpływem pasa.

ocenił(a) film na 1
DureX_

posiadanie marihuany jest karalne

ocenił(a) film na 10
DureX_

straszne historie opowiadasz DureX_ hihi :)

ocenił(a) film na 7
Adeem

zwykly film dla narkomanów nic poza tym :)

ziutek11113

film "dla" narkomanów? to jest film przedstawiający brutalną rzeczywistość ludzi żyjących w nałogu. a nie gratka dla narkomanów. chyba nie wiesz co piszesz. pokazuje jak nisko można upaść dążąc po trupach do swoich marzeń, a to nie jest tylko dla, jak to ująłeś, narkomanów. to dla wszystkich odbiorców...

użytkownik usunięty
ziutek11113

Taa, a Forrest Gump jest filmem dla opóźnionych w rozwoju, Skazani na Shawshank dla więźniów, a Chłopcy z Ferajny dla przestępców.

@elaviart: Nic dodać nic ująć. ( co do obu komętarzy)

ocenił(a) film na 7

gosciu dla mnie to jest film dla cpunow... bo z tego co obseruje to kazdy jaracz trawy i cpun sie tym filmem podnieca jakby niewiadomo jakim byl arcydzielem

użytkownik usunięty
ziutek11113

A dla mnie to jest film dla grzybiarzy. Z tego co obserwuję każdy kto zbiera w lesie grzyby i oglądał ten film bardzo się nim podnieca.
Szufladkowanie to domena ludzi wyjątkowo tępych. Takie układanie sobie rzeczywistości do odpowiednich szufladek, żeby można to jakoś ogarnąć niezbyt sprawnym mózgiem.

W jaki sposób potrafisz rozpoznać przez internet ćpuna?

ocenił(a) film na 7

nazywasz mnie wyjątkowo tępym? wiec ja nie mam zamiaru rozmawiac z takim debilem :)
aha i nie wiem skad mysl ze ja mowilem o ćpunach z internetu o_O kto tu jest tępy...

ocenił(a) film na 8
ziutek11113

Ten film jest o wszelkiego rodzaju uzależnieniach, narkotyki były podane jako jeden z najbardziej destrukcyjnych przykładów. Jeśli dla Ciebie to był tylko film o ćpunach to widać, że go nie zrozumiałeś.

użytkownik usunięty
mbielasz

Ten film był o wszelkiego rodzaju uzależnieniach? To dlaczego każdy z 4 bohaterów skończył tak źle tylko z powodu narkotyków?

użytkownik usunięty
Adeem

Nie ma to jak w internecie chwalić się paleniem trawy.

Chyba co najwyżej majeranku :D

ocenił(a) film na 9
Adeem

Myślisz że będziesz fajny jak powiesz że oglądałeś film pod wpływem THC? Jeżeli w ogóle brałeś THC w co wątpię...

ocenił(a) film na 10
evagor

DZIECKO .

ocenił(a) film na 9
Adeem

Nie martw się, moje poglądy na temat THC się trochę zmieniły w przeciągu tego 1,5 roku. Co nie zmienia faktu, że chwalenie się, że ogląda się filmy (a szczególnie ten) na haju, jest głupie według mnie.

ocenił(a) film na 6
Adeem

Lubię cię bo lubię THC ej ej

ocenił(a) film na 8
Adeem

Jak mówi artykuł 62 ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii :

Art.62 1. Kto, wbrew przepisom ustawy, posiada środki odurzające lub substancje psychotropowe,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
2. Jeżeli przedmiotem czynu, o którym mowa w ust. 1 jest znaczna ilość środków odurzających lub substancji psychotropowych, sprawca
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
3. W przypadku mniejszej wagi, sprawca
podlega grzywnie, karez ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Twoja osoba podlega temu przepisowi i Twoje IP zostało w tym momencie zgłoszone do administracji serwisu www.filmweb.pl. Po odpowiedniej analizie Twoich danych osobowych, Twoja osoba zostanie przekazana policji w Twoim mieście. Pani mieszkanie zostanie dokładnie przeszukane, a Pani przesłuchana w sprawie nielegalnego posiadania narkotyków. Ma Pani prawo do złożenia zeznań lub milczenia.
Proszę nie usuwać konta z tej strony. To nic nie da, Pani dane są już w bazie danych.

Pozdrawiam ! Sierżant Adam Darski z komendy wojewódzkiej.

ocenił(a) film na 10
MedzikDeLow

spoko spoko nie usuwam, tylko wpadajcie po rano po potem mnie w domu nie ma :)

ocenił(a) film na 8
Adeem

Ze względu na poufne dane tej sprawy, nie możemy podać daty ani godziny wizyty w Pani domu. Możemy jednak uprzedzić, aby założyła Pani najbardziej seksowną bieliznę jaką Pani posiada.

ocenił(a) film na 4
Adeem

a po kleju i benzynie ?

ocenił(a) film na 10
vince25xx

ty się w tym specjalizujesz więc powinieneś wiedzieć :)