zgodzę się z Tobą, najgorsza była scena jak Harry dawał sobie szota w tą żyłę.. to było coś strasznego.. przez całą noc mi się wydawało że też mam coś takiego na ręce i nie mogłem zasnąć xd..ale następnym razem staraj sie jakoś bardziej rozwinąć swoją wypowiedź bo to tak jakoś niefajnie i nieapetycznie wygląda.. wysil się chociaż trochę..
W ocene film nie wchodzi tylko powiedzenie NARKOTYKI SĄ ZŁE, według mnie niesprawiedliwie oceniłeś film. tam też chodzi o aktorstwo, muzykę dołączoną do filmu itp.... uważam, że film zasługuje na conajmniej 6 punktów. Chyba nie do końca zrozumiałeś idee tego filmu
Przy ocenie aktorstwa udźwiękowienia itd. film minimalnie 8 pkt. tematyka i jej przedstawienie to co najmniej jeden pkt. więcej dla wszystkich którzy Go zrozumieli. Dla ludzi którzy chcą oceniać filmy nie tylko pod względem upodobań ten akurat film zasługuję na wysoką ocenę , nawet jeśli komuś nie spodobała się tematyka lub coś tam innego tak jak napisałeś 6pkt. lekko powinien mieć przyznane . Mi samemu podobają się filmy w tej tematyce , ten genialnie zrobiony idealne udźwiękowienia i świetna gra Aktorska 10/10
Żadne odkrycie , tylko pokazanie przyszłości wszystkim idiotą którzy biorą , film przedstawia rzeczywistość i dlatego jest tak dobry
Widzę nie dużo rozumiesz , z mojej wypowiedzi , a dokładniej nic , no cóż są ludzie i taborety. Pozdro dla wszystkich którzy oceniali obiektywnie ;-) Cześć
''pokazanie przyszłości wszystkim idiotą którzy biorą''
- to ty nie rozumiesz te co sam napisałeś, przykre
Oczywiście pokazania przyszłości idiotą którzy biorą jak i pokazanie innym , jak kończą Ci idioci ;-)
Przepraszam , że tego nie dodałem myślałem , że każdy sam potrafi Sobie to dodać ;-)
Piszesz niewyraźnie i takie są skutki. Po pierwsze: "idiotOM", po drugie chyba powinieneś napisać "pokazanie przyszłości wszystkich idiotów", jeśli chciałeś napisać co zamierzyłeś.
Pokazanie przyszłości (komu?czemu?) idiotom =/= pokazanie przyszłości (kogo?czego?) idiotów
haha nie . Pokazanie "idiotom" (mój błąd) - wszystkim którzy ćpają. Jak skończą .
"Pokazanie przyszłości idiotów" to właśnie ta część którą każdy kto się nie zalicza do "nich" potrafi sam Sobie dopowiedzieć .
PS. Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;-)
no więc właśnie - "pokazanie idiotom", czyli jak Manny skomentował: "film dla idiotów", bo im to pokazuje.
PS: "Sobie" piszemy z małej.
Dalej czytanie ze zrozumieniem się kłania , pokazuję "idiotom" jak również normalnym jak Ci idioci kończą .
PS. No jeśli nie masz szacunku do Siebie to pisz z małej ;-) Oczywiście mówimy o formie osobowej jak w kontekście ;-)
Tak dyskutujemy i zastanawia mnie o co się wykłócasz ? Ci również nie przypadł film do gustu i próbujesz udowodnić , że jest bez sensu czy coś ? ;-)
Bo wątpię iż byś miał jakiś problem gdyby film Ci się podobał ?
nie no, z mojej strony to trochę bezcelowa kłótnia o semantykę, bo z Twojego pierwszego postu może wynikać coś innego, od tego co chciałeś w nim zawrzeć.
PS: Co do zaimków osobowych: http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=9998
W moim poście zawarłem wiadomości najważniejsze resztę każdy sam rozumie .
PS: Oczywiście o Sobie piszemy z małej litery ale nikt mi nie zabroni pisać z dużej skoro imiona i zwracanie się do kogoś zaznaczyli , że trzeba pisać z dużej litery , to Ja sam określać się też tak mogę , pomimo tej zasady ;-)
Od miesięcy tu przedstawiam głupoty scenariusza i nikt mi nie raczył ich obalić. Rzeczywistość jak z kreskówek.
To ciekawe kreskówki oglądasz , rzuć jakimiś tytułami może też zacznę oglądać kreskówki ;-)
jeśli z tego filmu wyniosłeś jedynie przesłanie "narkotyki są złe", to musisz być niezłym debilem.