Nie jest do bani :) jest wiele gorszych filmów, które nic nie wnoszą i nie mają drugiego dna (tutaj jest chociaż proste). Film nie jest wybitny, co nie znaczy, że jest do bani.
ale po co reagować chamstwem na chamstwo :) to nic nie daje tylko nakręca. Ja nie wiedzę w tym sensu xP
no najwyraźniej tak jeśli tracisz czas na konwersację z chamem xD Pozdrawiam ;)
No bo jestem samokrytycznym chamem xD Co ja chrzanię hehe -.-" Tak naprawdę to jestem dżentelmenem co babcie przeprowadza przez ulicę (szczególnie te w odpowiednim nakryciu głowy) i nie używał "brzydkich" słów xD
Hehe chyba ta rozmowa odbiegła od tematu filmów o ćpunach, no bo moje życie nie przypomina tego filmu hehe xD
Raczej to nie jest realistyczna historia o ćpunach :) Moim zdaniem przerysowana. Usiłuje moralizować na siłę.
Nie znam zbyt wielu ćpunów i nie wiem jak to wygląda u osób którym zwykły skun już nie wystarcza. Od początku wiedziałem że to będzie historyjka z morałem ale zakończenie było dość mocne i mi się tam podobało. Może kogoś odwiedzie od brania ale to byłoby za proste i jak ktoś ma pójść tą drogą to i tak będzie brał.
Znam kilku. Jedni wyszli, drudzy w połowie. Morał taa zbyt przerysowane. Zakończenie owszem mocne, ale jakieś takie zbyt czarno-białe. A kto będzie chciał brać ten i tak weźmie to racje :) Sadzę, że są lepsze formy spędzania czasu niż ćpanie. A najbardziej śmieszy mnie ktoś kto ćpa z powodu problemów.