PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 684 tys. ocen
7,8 10 1 684237
7,6 75 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

TO ma być idealny film? bez komentarza....

Alex_TyIer

Nie jest do bani :) jest wiele gorszych filmów, które nic nie wnoszą i nie mają drugiego dna (tutaj jest chociaż proste). Film nie jest wybitny, co nie znaczy, że jest do bani.

ocenił(a) film na 10
Alex_TyIer

twoja stara jest do bani i śmierdzi :P

Ash_Williams

ej jakaś kultura... Znasz jego "starą"?

ocenił(a) film na 10
wiwior591

Do każdego pochodzę z kulturą na jaką zasłużył..

Ash_Williams

ale po co reagować chamstwem na chamstwo :) to nic nie daje tylko nakręca. Ja nie wiedzę w tym sensu xP

ocenił(a) film na 10
wiwior591

Szczerze mówiąc to ja też nie widzę xD nudziło mi się i zajechałem trzodą :P

Ash_Williams

mi też się nudzi jak widać xD

ocenił(a) film na 10
wiwior591

no najwyraźniej tak jeśli tracisz czas na konwersację z chamem xD Pozdrawiam ;)

Ash_Williams

czyli uważasz się za cham ;>? Mocna samokrytyka ^^

ocenił(a) film na 10
wiwior591

No bo jestem samokrytycznym chamem xD Co ja chrzanię hehe -.-" Tak naprawdę to jestem dżentelmenem co babcie przeprowadza przez ulicę (szczególnie te w odpowiednim nakryciu głowy) i nie używał "brzydkich" słów xD

Ash_Williams

No to gratuluję :) Niewielu się takich znajdzie ^^

ocenił(a) film na 10
wiwior591

Hehe chyba ta rozmowa odbiegła od tematu filmów o ćpunach, no bo moje życie nie przypomina tego filmu hehe xD

Ash_Williams

Raczej to nie jest realistyczna historia o ćpunach :) Moim zdaniem przerysowana. Usiłuje moralizować na siłę.

ocenił(a) film na 10
wiwior591

Nie znam zbyt wielu ćpunów i nie wiem jak to wygląda u osób którym zwykły skun już nie wystarcza. Od początku wiedziałem że to będzie historyjka z morałem ale zakończenie było dość mocne i mi się tam podobało. Może kogoś odwiedzie od brania ale to byłoby za proste i jak ktoś ma pójść tą drogą to i tak będzie brał.

Ash_Williams

Znam kilku. Jedni wyszli, drudzy w połowie. Morał taa zbyt przerysowane. Zakończenie owszem mocne, ale jakieś takie zbyt czarno-białe. A kto będzie chciał brać ten i tak weźmie to racje :) Sadzę, że są lepsze formy spędzania czasu niż ćpanie. A najbardziej śmieszy mnie ktoś kto ćpa z powodu problemów.