Od początku filmu wiadomo było jak to się skończy więc film ciągną się strasznie no i te schizy na haju można to było ciągnąć przez 30 min filmu i było by ok ale nie przez cały. No i jeżeli chodzi o komentarze typu że ten film powinno się pokazywać w szkołach to uwierzcie mi jest wiele lepszych filmów dok. na ten temat. Wydaje mi się że tym filmem zachwycają się 15 latkowie którzy trochę sobie pobuchali i w towarzystwie powiedzą "obczajcie requiem dla snu tam do była jazda". Takie moje zdanie dlatego 4/10
Racja, wiało z lekka nudą zwłaszcza na początku ;s Jedynie koniec trochę poprawił ocenę filmu, chociaż i tak był przewidywalny. Dziwie się, że można być aż tak głupim jak Ci bohaterowie filmu ;s
Głupota to oprócz nowotworów ciężka choroba XXI wieku!!!
To nie jest o tyle dziwne co PRZERAŻAJĄCE!!!
Tu nie o jazdę chodzi w tym filmie. Czy na pewno oglądaliśmy to samo ''Requiem dla snu''?!?!?
Wytęż choć trochę umysł.
Ale i tak się cieszę, że zostały przynajmniej przedstawione argumenty w Twoim przypadku. Są tacy, że nie mają nic ciekawego do napisania bo to zwykłe trolle są.
wiesz chodzi mi o to że idąc tokiem myślenia twórców tego filmu można nakręcić 50 kolejnych części no bo tak wiadomo jak się ćpanie kończy jeden umiera, drugi to wrak człowieka a co 20 temu udaje się z tego wyjść i tak było w tym filmie w kolejnych częściach należało by pokazywać to samo tylko wymyślać inne schizy np. że zamiast lodówki atakują babe nożyczki bo ma wystąpić w programie o pięknych włosach albo atakują babe pryszcze bo się zaćpała od mocnych leków na pryszcze itp itd w tym filmie po prostu nic nie zaskoczyło a sam motyw o ćpaniu można było np poprzeć jakimiś faktami że na świecie rocznie ginie tyle i tyle osób itp moim zdaniem to by było bardziej przekonywujące ale każdy ma prawo oceniać film jak chce