Przerażający, poruszający. Jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem tego filmu. Długo mi zajmie zanim się otrząsnę.
Dokładnie zgadzam się z tobą w każdym słowie co tu powiedziałeś dzisiaj miałem okazję ogladnąć ten film i wywarł na mnię takie wrażenie :))
To prawda zapada dlugo w pamiec jako najwiekszy syf nakrecony w historii kina.Banda smieciu cpajacych ,z ktorych spolczenstwo nie ma w ogole pożytku
Wielkie mi cos.
Zgadzam się w 100%. Ten film na prawdę robi ogromne wrażenie. Porusza do żywego.
Tak ten film naprawdę porusza .... aż człowiek zastanawia się po co reżyser tyle ćpa i kręci filmy rzeczywiście do snu. Film fatalny i nudny opowiadający w beznadziejny sposób proste problemy codzienności prostych ludzi. Gra aktorów fatalna. Nie polecam , naprawdę szkoda czasu. Do tego jeszcze ta zawyżona ocena, max 5/10
robi & gex. Wstańcie od komputera bo wam już tyłki przyrosły do krzesła. Film jest niecodzienny, orginalny i bardzo dobrze zrobiony. Muzyka dopełnia wszystko. Tyle na ten temat,
pozdrawiam myślących
No bez przesady. Każdy przecież może wyrazić swoje zdanie, a że jest ono odmienne od naszego nie znaczy, że należy wygłaszacza odmiennych opinii obrażać.
A teraz do tematu. Ja również uważam, że film jest... wyśmienity. Nie jest tak po prostu genialny - ma w sobie coś takiego majestatycznego a to chyba przede wszystkim przez muzykę. Po obejrzeniu czuję się taka... nieobecna (nie umiem tego inaczej określić).
Polecam.