PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 684 tys. ocen
7,8 10 1 684266
7,6 75 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

Genialny.

ocenił(a) film na 10

Przerażający, poruszający. Jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem tego filmu. Długo mi zajmie zanim się otrząsnę.

ocenił(a) film na 10
Yvonne_5

Dokładnie zgadzam się z tobą w każdym słowie co tu powiedziałeś dzisiaj miałem okazję ogladnąć ten film i wywarł na mnię takie wrażenie :))

Yvonne_5

nic dodac nic ujac... film naprawde zapada na dlugo w pamieci

Yvonne_5

To prawda zapada dlugo w pamiec jako najwiekszy syf nakrecony w historii kina.Banda smieciu cpajacych ,z ktorych spolczenstwo nie ma w ogole pożytku
Wielkie mi cos.

ocenił(a) film na 10
Yvonne_5

Zgadzam się w 100%. Ten film na prawdę robi ogromne wrażenie. Porusza do żywego.

ocenił(a) film na 5
anulka3514

Tak ten film naprawdę porusza .... aż człowiek zastanawia się po co reżyser tyle ćpa i kręci filmy rzeczywiście do snu. Film fatalny i nudny opowiadający w beznadziejny sposób proste problemy codzienności prostych ludzi. Gra aktorów fatalna. Nie polecam , naprawdę szkoda czasu. Do tego jeszcze ta zawyżona ocena, max 5/10

ocenił(a) film na 9
Yvonne_5

robi & gex. Wstańcie od komputera bo wam już tyłki przyrosły do krzesła. Film jest niecodzienny, orginalny i bardzo dobrze zrobiony. Muzyka dopełnia wszystko. Tyle na ten temat,

pozdrawiam myślących

mamaitata

No bez przesady. Każdy przecież może wyrazić swoje zdanie, a że jest ono odmienne od naszego nie znaczy, że należy wygłaszacza odmiennych opinii obrażać.
A teraz do tematu. Ja również uważam, że film jest... wyśmienity. Nie jest tak po prostu genialny - ma w sobie coś takiego majestatycznego a to chyba przede wszystkim przez muzykę. Po obejrzeniu czuję się taka... nieobecna (nie umiem tego inaczej określić).
Polecam.