Nie uważacie, że ścieżka dźwiekowa z "Requiem..." jest najleszpą jaka kiedykolwiek powstała ?
Znakomita, hipnotyzująca
pozdrawiam
Jest znakomita, ale nie wiem czy najlepsza, na pewno jedna z najlepszych, z Joe Black jest tez świetna, z królowej potępionych też nieziemska!
tez uwielbiam! piekna jest!
ale czy najlepsza... musialabym znac wszystkie, jakie dotychczas powstaly, zeby okreslic:P
ale obecnie zachwycam sie ta wlasnie:)
Muzyka to po prostu coś niesamowitego.. Słuchając jej przypominają mi się wszystkie sceny mówiące o cierpieniu tych ludzi.
Tak to racja, jak słyszę muzykę z tego filmu to mi się on przypomina i wtedy cierpię :)
Nie tylko na jednym. Ja mam całą ścieżkę dźwiekową "Requiem..." i jestem zachwycona. Braco Clint Marshall.
Zawsze myle to jego nazwisko :/ Moja wspaniała pamięć .
Muszę przyznać, ze temat narkotyków jest niezwykle intrygujący. Bez podtekstów.
wiesz, nie lubię stosować przedrostków naj-. Co do muzyki z "Requiem..." jednak moge powiedzieć że jest to jeden z najlepszych soundtracków jakie słyszałam. Czy najlepszy.... chyba nie. Poza rewelacyjnymi musicalami, które ewidentnie w tej konkurencji wygrywają (chociażby "Deszczowa piosenka")to mnie też zachwycila ścieżka z "Oczu szeroko zamkniętych" (choć sam film troche mnie rozczarował).