Nie ma go u nas w wypożyczalni, nikt ze znajomych też go nie posiada, dlatego - mimo iż jestem przeciwna ściąganiu filmów z internetu - doszłam do wniosku, że to najlepsze rozwiązanie. Niestety nigdzie nie mogę go znaleźć:( Dlatego zwracam się do Was z prośbą: czy ktoś mógłby mi pomóc i napisać skąd mogę go pobrać? Byłabym bardzo wdzięczna, bo naprawdę zależy mi na tym tytule.
Jak nie chcesz kraść filmu z neta to w empiku masz za 19.99. Bardzo dobra cena jak za taki film.
Nigdzie go nie ma, znajomi go nie mają a dlaczego?? Dlatego bo nie warto go oglądać nawet!!!!! Ten film jest tak do dupy jak srajtaśma :P Dziewczyno oszczędź sobie oglądanie tego chłamu :) A jak chcesz obejrzeć lepszy film o narkotykach (bo tylko o tym jest ten film) to obejrzyj sobie Las Vegas Parano :)
http://www.mininova.org/tor/840434 proszę bardzo :)
A Ty kościej 99 chyba się na filmach nie znasz skoro uważasz, że Requiem jest do dupy. Spójrz sobie na top 100 filmów. Może myślisz, że ten film dostał sie na 31 miejsce przypadkiem? A może twórcy filmwebu też przypadkiem polecają ten film? Żal.pl
Nie znam się na takich gniotach jak Requiem!!!!! A jaki to Top100 ??? Setka najgorszych szmir ?? no jest na 31 miejscu bo ten kto tworzył tą listę to pił Ukraińską wódkę :) No nareszcie ostro jest :P
Top100 filmwebu, a kto tworzyl ta liste? - wszyscy uzytkownicy oceniajacy ktorykolwiek film na tym portalu... w tym i Ty :P
Skoro nazywasz ten film gniotem musisz byc czlowiekiem bardzo ograniczonym. Nie dlatego, ze sie Tobie nie podobal, lecz dlatego ze nie potrafisz obiektywnie oceniac filmow. Skoro tyle osob (nie tylko widzow, ale tez krytykow) uznalo ten film za dobry, to znaczy, ze cos w tym musi byc.
Dobra poddaję się. Nie da się Ciebie przekonać :P
Ale ja i tak wiem swoje: ten film jest genialny ;DD
Nie wiem dlaczego ale nieznoszę takich głupich filmów o których większość mówi że są super bo tak wypada w towarzystwie powiedzieć bo to jest cool :P Ale dla każdego co innego jest miłe prawda?? Każdy lubi to co chce :)
Ja mówię, że ten film jest genialny, bo tak myślę, a nie dlatego, że w towarzystwie tak wypada powiedzieć żeby być cool :P Po za tym nikt mnie tu nie zna,bo w końcu istnieje coś takiego jak anonimowość w internecie xD
Jeśli sobie zainstalujesz program do ściągania "moorhunt" to Ci podeślę kod do tego filmu i sobie ściągniesz:) Jeśli ktoś by chciał kod do jakiegoś innego filmu mogę udostępnić.
http://www.allegro.pl/item352189866_requiem_dla_snu_dvd_folia.html
17,90 za taki film to chyba niewygórowana cena. Na allegro jest kilka sztuk zarówno nowych jak i używanych. A odnosnie filmu to według mnie genialny.