PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 685 tys. ocen
7,8 10 1 685398
7,6 65 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

Nie dość, że zabawiła się z kilkoma facetami to jeszcze zarobiła na tym dużo forsy. Pozostali bohaterowie nie mieli tyle szczęścia.

ocenił(a) film na 9
misiekaleksander

bardzo dojrzały wniosek. gratuluję.
misiek, daj sobie włożyć butelkę do dupy, super zabawa!

ocenił(a) film na 8
misiekaleksander

No faktycznie! Przednia zabawa dawać dupy z desperacji i w skutek uzależnienia. Chociaż uzależnienie nie jest w sumie żadnym wytłumaczeniem.

allywood

Będziesz starszy to zrozumiesz co mogła czuć

ocenił(a) film na 8
samel15

Będziesz starsza* chyba. Rozumiem doskonale.

użytkownik usunięty
allywood

"Chociaż uzależnienie nie jest w sumie żadnym wytłumaczeniem."

Nie?

ocenił(a) film na 8

Dla mnie, jako osoby nie używającej nie jest w ogóle. Ale wiem, że myślę tak, bo nie byłam w jej sytuacji. I wiem do czego człowiek bez wsparcia może się posunąć.

użytkownik usunięty
allywood

Nie bardzo rozumiem co fakt, że nie używasz ma do rzeczy. To jedyny sensowny wątek w tym filmie.

ocenił(a) film na 8

To znaczy, że fakt. że rozumiem jej postępowanie nie musi oznaczać, że to popieram -.-'

ocenił(a) film na 7
allywood

Dawała i wcześniej.

ocenił(a) film na 8
MryMry

fajnie wiedzieć

allywood

Moja wypowiedź allywood miała tyczyć się misiekaleksander nie ciebie

ocenił(a) film na 8
samel15

ty odpowiedziałeś na moją wiadomość, więc chyba nie mój błąd :)

ocenił(a) film na 10
misiekaleksander

Ja bym powiedział, że najlepiej to wyszedł ten gościu który wylądował w pierdlu bo przynajmniej przestał brać. A ta dziewczyna nie dość że została sama to w dodatku dalej zmagała się z nałogiem.

ocenił(a) film na 10
Windigio

Piszesz o Tyronie ? On już pod koniec zauważył jaki to koszmarny nałóg po wstrzykiwaniu sobie heroiny w zakażoną rękę swojego kolegi. Myślę, że on z całej czwórki w jakiś sposób powróci do życia. Aczkolwiek Harry wyjdzie z tego, jednak został kaleką. Co do Dziewczyny puszczającej się za dragi to dla mnie skończyła najgorzej zaraz po Sarze.

ocenił(a) film na 10
czesiol

No dokładnie. A co do Sary to najbardziej jej chyba było szkoda bo niezłą agonię psychiczną przeżywała i to w swoich 4 ścianach : /

ocenił(a) film na 10
misiekaleksander

Ty chyba kolego nie zrozumiałeś do końca tego filmu - bo każdy z nich skończył tragicznie. Jeden w pudle, drugi kaleka, dziwka i szalona staruszka - to wg Ciebie dobre zakończenie?
Ogólnie film świetny. Poruszający