jak czytam wpis typu 'daje do myslenia co te gowno robi z czlowiekiem' to mi rece opadaja
proponuje obejrzec fenomenalny obraz czlowieka zmagajacego sie z nalogiem ,mianowicie film
przetrwac w nowym jorku z genialnym dicaprio.
film jest ciekawy,mozna obejrzec ale twierdzenie ze jest arcydzielem to gruba przesada,w
zasadzie wszystko zostaje podane na tacy nie mamy mozliwosci wlasnej interpretacji,mozna
dopatrzec sie kilku powaznych bledow (temat zalozony przez chrystlera)
ogolnie film dobry, bez rewelacji o wiele lepszy jest trainspotting
a no tak,zapomnialem..
szczerze mowiac to cenie sobie z tej trojki tylko willisa,napompowany austryjak z nieznosnym akcentem nie robi na mnie wrazenia mimio ze gral w kilku(!) dobrych filmach,sly troche lepiej ale tez nic specjalnego maniurku
leo>>>>> bruce>>>>>>>>
...
...
>>
sly>arnie
lata swietlne..
bum
seagal,van dam
odpowiedziałbym ci całą salwą argumentów ale limit na komentarze mi się skończył
to konto masz od polowy lutego,chyba nie obowiazuje limit,a jezeli faktycznie go masz to wejdz na inne konto,proste
oblukaj czym się sanczo jara http://www.rottentomatoes.com/m/basketball_diaries/
a DiCaprio nawet jakiejkolwiek nominacji nie otrzymał za ten film
bo byl to niskobudzetowy film,o dosyc ciezkeij tematyce,wejdz sobie na profil tego filmu na fw i poczytaj troche,sam film bardzodobry rola leo oskarowa.
many ma racje,trainspotting bije na glowe pod kazdym wzgledem requiem,polecam sobie odswiezyc bo warto.