... jeśli obejrzę go w komórce (3gp)? czy jest jakaś różnica, jeśli obejrzę na "większym" ekranie?
Nie no... Może ja staruch jestem, ale w życiu bym na komórce nic nie oglądał. Kino, dobry tv, komputer (ale to z musu)... na komórce to ja bym nic nie potrafił oglądać :)
Jak dla mnie stracisz wiele. Komórka to nie to samo. Polecam na większym ekranie, sporo większym, efekt o niebo lepszy, w szczególności w powiązaniu z muzyką.
Zgadzam się z przedmówcami. W ten film trzeba wejść, a w komórce nic nie zobaczysz. Szkoda Twojego czasu i baterii. Postaraj się znaleźć możliwość obejrzenia tego na normalnym ekranie, a nie będziesz rozczarowany.
Szczerze to w 3gp to jedynie to krótkie filmiki z netu oglądam na komórze .. Nawet na psp gdzie jest większy wyświetlacz to widziałem z dwa filmy i przysięgam ,że jak zobaczyłem te same na wielkim ekranie to dodałem im odrazu 2 pkt :) więc myśle ,że dużo się traci przy każdym pełnometrażowym filmie. No chyba ,że jakiś film to kompletne dno to nic nie stracisz :D hehe .