PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 684 tys. ocen
7,8 10 1 684177
7,6 75 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

nie bardzo rozumiem jak skończył Tyrone, wyjaśni ktoś?

ocenił(a) film na 1
dywanik_fw

Zamknęli go w jakiś obozie pracy z tego co pamietam... No cóż, musiał brać pod uwagę taką ewentualność siedząc bezczelnie w szpitalu. Dziwie się, że od razu pod mur tego bydlaka nie postawili.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
KubaLBN92

Raczej do więzienia za posiadanie narkotyków.

ocenił(a) film na 1
natalaziomala

Aż wyłączyłem Dzikość Serca, żeby to sprawdzić. Wciąż twierdze, że Tyrone został zatrzymany za zbrodnię siedzenia w poczekalni szpitalnej.
Na jakiej podstawie twierdzisz, iż rzeczony bohater posiadał jakiekolwiek drugi?

ocenił(a) film na 9
KubaLBN92

Na takiej, że był ćpunem, a przed sceną ze szpitalem zatrzymali samochód, żeby sobie dać w żyłę.

ocenił(a) film na 9
natalaziomala

Na pewno nie było to więzienie, a jeśli już to byli tam nielegalnie przymuszani do pracy i pozbawieni opieki medycznej. Zatrzymani zostali ponieważ lekarz musiał się zorientować, że pacjent jest ćpunem, a Tyrone trafił za kratki już wcześniej więc oprócz posiadania mogli im dorzucić handel narkotykami

pzdr

ocenił(a) film na 10
andy_eragon

TO BYŁO WIĘZIENIE.
Wiesz gdzie to się działo ? W Brooklinie. Opiekę lekarską mieli, bo sprawdzał ich doktor ,,Słyszysz mnie, widzisz mnie ? Zdolny do pracy" Oczywiście była to śmieszna opieka medyczna, bo który lekarz tak ocenia zdrowie pacjenta, no ale najwyraźniej to było rygorystyczne więzienie, w którym się nie przejmują więźniami.

ocenił(a) film na 9
Judasz_512

F*ck to ostro.... Nie sądzisz jednak że na filmie trochę przesadzili z tym więzieniem? Jest wiele dowodów na znęcanie się nad więźniami itp. ale to naprawdę wyglądało jak obóz pracy

ocenił(a) film na 9
andy_eragon

Nie nie to było więzienie słyszysz mnie widzisz mnnie i wszstko tak jak poiwiedział judasz512.