PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68860
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

4 część

ocenił(a) film na 9

Bardzo lubię filmy RE i nie mogę się doczekać 4 części.
Mam nadzieję, że na tym nie poprzestaną ich kręcić. Byłoby fajnie gdyby zrobił się z tego taki sam taśmociąg jak z Piły.

ocenił(a) film na 8
spirit15

Dokładnie śledzę fora RE i mimo że też lubię całą serię zwrot "...Byłoby fajnie gdyby zrobił się z tego taki sam taśmociąg jak z Piły..." najpewniej spotka się z wielką krytyką i to że dalej będą kręcić serię jest raczej mało prawdopodobne. Prędzej będzie re bot:D!
Pozdrawiam i zachęcam do niezniechęcania się odpowiedziami o których wspomniałem:).

użytkownik usunięty
boyve5013

Mimo iż lubię RE uważam, że 4 część powinna być ostatnią....

P.S. Co to jest re bot?

ocenił(a) film na 8

Słowo re bot podłapałem od innych userów:P! Oznacza że film zostanie nakręcony od nowa z nową obsadą i poprawionym scenariuszem czyli tak jak by nie było poprzednich 4 części!

użytkownik usunięty
boyve5013

Dziękuję, ale uważam, że powinno zostać tak jak jest. :)

ocenił(a) film na 8

Ja też tak uważam ale jak będzie niestety nie zależy od nas:/

ocenił(a) film na 10
spirit15

0sobiście uważam że filmy RE są sknocone, ale też miło ze przynajmniej są i jest co oglądać.
Nie podoba mi się odejście od fabuły gier. Filmy odniosły by o wiele większy sukces gdyby po prostu z gry zrobili film, trzymając się wszystkiego.
A tak to wybrali garstkę rzeczy, i stworzyli swoją, średnią na maxa versję.

ocenił(a) film na 10
spirit15

Fajnie by było gdyby powstało więcej części RE

użytkownik usunięty
Jill Valentine

Jak napisałam wcześniej 4 części( licząc wraz z tą, która powstaje- ponoć) to dość, ale może ktoś by wpadł na pomysł, aby zrobić RE w formie anime( mam nadzieje,że się dobrze wysławiam), coś w stylu GITS na wielkim ekranie było by to coś innego niż to co na co dzień widzimy //mała odmiana//
Pozdrawiam wszystkich udzialających się tu

ocenił(a) film na 10

Czytalam, ze powstanie wiecej czesci.