-do fanów poprzednich cześci : POLECAM !!!
duzo mordobicia,strzelania,zombiaków i dużo ALICE :)
Ja jestem fanem serii, ale na 4 zawiodłem się, a pierwsze 15 minut, to porażka totalna.. jeszcze reszta to ujdzie jakoś.. błędy.. oh jeny.. strzelali do zombiaków po korpusie a one ginęły... A gdy była scena jak wychodzą z wody... od razu wiedziałem, że bedzie strzelanina, no i co była... tylko kto pływa z bronią, a później z niej strzela!!
Nie było klimatu w tej części, tylko ten potwór z młoto-toporem ratuje ten film (scena jak idzie w "deszczu" wymiata i ta muzyka, cudo, ale to tylko kilka sekund filmu!!) Słaba gra drugoplanowych postaci..
Zakonczenie, hmmm troszeczkę z usmichem ;) Ale to dobrze.. Plusem są też efekty specjalne, choć wiele fajnych, to niektóre już oklepane..
Film jak sylwester bez fajerwerek.. zapowiadał się świetnie wyszedł bardzo przeciętnie...
Mi się film podobał ale masz rację pierwsze 15 min to tragedia! A wszystko przez te 3d film w kinie zaje fajny ale jak drugi raz go oglądałem w domu w normalnej wersji to pierwsze sceny nie wyglądały tak fajnie! Oby juz wiecej nie robili Residenta w 3D!
Czasami aż za dużo tej Alice,tej jej "pamiętnik do kamerki" cholernie mnie denerwuje już od 2 części.
Hehe. Dobre na głównej jest banner z reklamą Afterlife na Blu Ray. "Najlepszy film z serii Resident Evil" jak to dumnie brzmi. Jeżeli już powinno się tam znaleźć jakieś naj to chyba tylko najbardziej dochodowy.
powiem tak ta cześć mnie zawiodła jeśli nakręcą jeszcze jedną i będzie podobna do chyba przestane oglądać kontynuacje co do pierwszych 15min to katastrofa
No nakręcą to już pewne. Afterlife naprawdę jest najbardziej dochodowym filmem z całej serii a jak 4 część zbiera najwięcej widowni to tylko kwestia czasu zanim pojawi się kontynuacja.