PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68859
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

'Skazany na śmierć' jaki Chris ? Czy ja wiem...
Albo boyfriend Rogune z X-Men'ów jako Wesker ? Tu sk*wiela z twarzy potrzeba, który zasłoni swoje tajemnicze oczy swoimi zajebistymi czarnymi brylami. Wiem, że nie powinno się dyskutować na temat podobieństwa do postaci z RE ale jestem po*ebany na punkcie tej gry i takie coś jednak boli. Z drugiej strony ciężko mi wskazać aktorów którzy by się idealnie wdzieli w swoje role :D.

idAmaru

do Chrisa pasuje Carlos z Zagłady.

Do Weskera trudno przypasować, nie wiem kogo można by dać

ocenił(a) film na 8
freak_dorian

Jason O'Mara o Mara który wcielił się w rolę Weskera w "Zagładzie" mógł zostać, przynajmniej wiekowo pasowal. Zamiast tego dostalismy aktorzyne którego znam z paru odcinków serialu "Gęsia Skórka" oraz z poczatkowej sceny z "X-Menów"...

ocenił(a) film na 3
RiDeR882

Jak by go na blond pierdyknąć to może i faktyczne coś by z tego było :)

idAmaru

Pojawiło się zdjęcie Weskera. Jakieś mało konkretne, ale postać wygląda w porządku. A co do Millera, niezbyt dobrze go widać. W sumie mi jakoś nie przeszkadza, ale czy on zawsze musi mieć tą samą, krótką fryzurę?

ocenił(a) film na 8
speiderman

No Wesker Prezentuje się ciekawie...ale blondynem to on na pewno nie jest....A co do tego kto się odbija w okularach to jest raczej Chris i Claire...Albo Jill Valentine...kurde ciekawe....Widać od kopa ze trochę nawiązan do gry RE5. Na przykład te rzucane okulary przez weskera. takie cos było w grze. Egzekutor z toporem tez. Może będzie to lepsza część niż Zagłada...się okaże za rok...

ocenił(a) film na 7
RiDeR882

To jest Chris i Claire :)

ocenił(a) film na 7
RiDeR882

Tu jest to zdjęcie w HD http://fast1.onesite.com/capcom-unity.com/user/jgonzo/large/436de9001edab3006e56 9c45b2dada3b.jpg?v=153600

ocenił(a) film na 6
InowroclawskiWilk

no w przybliżeniu widać, że w odbiciu , albo za Weskerem , albo za Chrisem i Claire stoi Alice , widać ją w prawym szkiełku : ) A to ciekawe , bardziej jednak obstawiam 1. wersję ; )

ocenił(a) film na 3
kamilkolejorz

Szczerze powiem, że Christian Bale pasował by zaje. na Weskera. Gdzieś na jakimś jpg.widziałem cały wykres porównań wszystkich postaci z RE i właśnie takie zestawienie było.