'Skazany na śmierć' jaki Chris ? Czy ja wiem...
Albo boyfriend Rogune z X-Men'ów jako Wesker ? Tu sk*wiela z twarzy potrzeba, który zasłoni swoje tajemnicze oczy swoimi zajebistymi czarnymi brylami. Wiem, że nie powinno się dyskutować na temat podobieństwa do postaci z RE ale jestem po*ebany na punkcie tej gry i takie coś jednak boli. Z drugiej strony ciężko mi wskazać aktorów którzy by się idealnie wdzieli w swoje role :D.
Jason O'Mara o Mara który wcielił się w rolę Weskera w "Zagładzie" mógł zostać, przynajmniej wiekowo pasowal. Zamiast tego dostalismy aktorzyne którego znam z paru odcinków serialu "Gęsia Skórka" oraz z poczatkowej sceny z "X-Menów"...
Pojawiło się zdjęcie Weskera. Jakieś mało konkretne, ale postać wygląda w porządku. A co do Millera, niezbyt dobrze go widać. W sumie mi jakoś nie przeszkadza, ale czy on zawsze musi mieć tą samą, krótką fryzurę?
No Wesker Prezentuje się ciekawie...ale blondynem to on na pewno nie jest....A co do tego kto się odbija w okularach to jest raczej Chris i Claire...Albo Jill Valentine...kurde ciekawe....Widać od kopa ze trochę nawiązan do gry RE5. Na przykład te rzucane okulary przez weskera. takie cos było w grze. Egzekutor z toporem tez. Może będzie to lepsza część niż Zagłada...się okaże za rok...
Tu jest to zdjęcie w HD http://fast1.onesite.com/capcom-unity.com/user/jgonzo/large/436de9001edab3006e56 9c45b2dada3b.jpg?v=153600
no w przybliżeniu widać, że w odbiciu , albo za Weskerem , albo za Chrisem i Claire stoi Alice , widać ją w prawym szkiełku : ) A to ciekawe , bardziej jednak obstawiam 1. wersję ; )