Ja też go lubię! Na przykład filmy Pandorum ,Death Race: Wyścig śmierci ,Ukryty wymiar ,Mortal Kombat jak dla mnie to sa super produkcje! I za to go lubię:}
No bez przesady!? Jego filmy są dobre np.: Death Race: Wyścig śmierci o którym wspomniał(a) waldinho06, Obcy kontra Predator czy też RE 1 i 2 były naprawdę świetnymi produkcjami. Co do RE 3 czuję delikatny niesmak ale i tak mi się podobał. W RE4 szykuje się niezłe mocne kino i ja jestem co do Andersona i jego filmów na TAK. Z resztą jak Anderson nie kończył by Residenta to nie mięli byśmy okazji zobaczyć Mili w tej produkcji a co to za kontynuacja Residenta bez Alice:/
>>JillValentine Jeśli mogę pościć Cię o to byś mniej używał(a) wulgaryzmów, a Ty spełnił(a) byś tą prośbę to był bym niezmiernie wdzięczny;). niestety ostatnio w Twoich postach często muszę omijać pewne wyrażenia i tracę sens wypowiedzi:/
Z góry THX i pozdrawiam;)
Jeśli Anderson wyreżyserował by 1 Predatora to był by to jego najlepszy film ale tego nie zrobił bo jeszcze sraluch był więc zgadzam się z ania821033 i JillValentine - Resident Evil 1, 2, 3 są jego najlepszymi filmami!!!