PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68860
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

Bajka?

ocenił(a) film na 4

Dwujka dawała radę, trujki dokładnie nie pamiętam, ale jeszcze była do obejrzenia, ale jak patrze na to to mi się jakoś z Blade i Underworldem za bardzo kojarzy. Jakieś shurikeny, jakiś człowiek ze srebrnymi oczami, jakiś predator ? WTF...
Początek trailera ( http://www.youtube.com/watch?v=9dc5iiT0f1s&feature=player_embedded ) fajnie się zapowiadał, ale późniejsze sceny tragedia :<.
No coz - poczekamy - zobaczymy

ocenił(a) film na 5
Parnassus

Najpierw jak cos napiszesz to zajrzyj do slownika bo dwojka i trojka pisze sie przez ó nie przez u.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
anyerpenno

Powiem wam, ze nie robie prawie bledow ortograficznych, a zawsze na dwojce i trojce mnie przylapuja... To przez ta zasade wpajana w mlodzienczych latach: "uje sie nie kreskuje". W kazdym razie temat nie jest o mojej osobie i znajomosci ortografii, wiec prosze sie powstrzymac od zbednych komentarzy i marnych prowokacji.

ocenił(a) film na 4
Parnassus

bo u sie nie kreskuje...
chodzilo o cos takiego jak:
Maluje
pielegnuje
konkuruje
wiec kiepskie wytlumaczenie ;)

ocenił(a) film na 4
maniekboy

Zauwaz odmiane dwóje, jednak odmienia sie w wyrazie dwa. No coz moj blad, potrafie sie do niego przyznac, jak rowniez przeprasic wszystkich ktorych urazilem tymi jakze wyrazistymi bledami, aczkolwiek religia chrzescijanska traktuje o tym, ze czlowiek powinien wybaczac na wzor Stwórcy Najwyzszego, wiec mam nadzieje, ze chociaz ta czesc walczaca za sprawa krakowskiego krzyza innymi slowy - chrzescijanie odpuszcza mi wine.
Cheers Christians in advance <3.

ocenił(a) film na 8
Parnassus

Ten czlowiek ze srebrnymi oczami to Albert Wesker i wlasnie z tego powodu ta czesc bedzie duzo lepsza bo w 3 go zlamili i biegal w fartuchu. Trailer byl bardzo zachecajacy. Widze ze w serie nie grales i nie ogarniasz.

ocenił(a) film na 9
DarkSquall

jakto biegal w fartuchu? w ktorym momencie?

ocenił(a) film na 7
Parnassus

Powinni banować te wszystkie bachory, które tu piszą i nawet nie mają czelności nauczyć się ortografii. Żenada

Movie_Crash_Man

:))) Racja

ocenił(a) film na 7
Parnassus

koleiny dźiećiak ktury dorwał się klawiatóry i stróga choiraka - a kiedy mamósia wraca dzieciakó ?