Arcydzieło to to nie jest, ale gniot też nie. Jedynka jest lepsza a czwórka zaraz za nią. Fajnie się ogląda jak wcześniej grało się w RE5 bo film jest pełen motywów z gry
Sporo tu elementow z RE5. Mila niespodzianka dla fanow. Zwykli smiertelnicy nie maja takiej zabawy na tym filmie jak fani gry ;)
Niestety. Scenariusz wygląda jakby pisany był na kolanie. Nieudolne zakończenie, które obiecuje nam część 5.
Dużym plusem (w końcu) są nawiązania stylistyczne do serii gier oraz (w końcu do kwadratu) Alice została pozbawiona super mocy i odłożyła pelerynkę na wieszak. Ale i tak długość filmu mnie powaliła - 84 min? Co to jest Kwura?
Pozdr.
no chyba aż tak szałowo to nie jest...dla mnie najsłabsza z części ale to nie znaczy, iż twierdzę, ze jest jest do d...:) w sumie spoko film jak na coś co nie ma urzekać fabułą a ma stanowić swego rodzaju kino rozrywkowe.
Pozdro.
"żadnych wad i niedopracowań, arcydzieło!" ????? to ładnie, uśmiałem się że hej czytając to. PROSZĘ ZDEJMIJ KLAPKI Z OCZU i nie pisz takich bzdur. I nawet nie chodzi tu o gusta.