PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68859
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

Jak wszystkie inne części resident evil, żadnych wad i niedopracowań, arcydzieło!

ocenił(a) film na 6
LadyAngel

Trochę tych niedopracowań jednak było:) Najlepsza chyba jednak jedynka.

ocenił(a) film na 6
LadyAngel

Arcydzieło to to nie jest, ale gniot też nie. Jedynka jest lepsza a czwórka zaraz za nią. Fajnie się ogląda jak wcześniej grało się w RE5 bo film jest pełen motywów z gry

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
LadyAngel

Najlepsza część to 2 Apokalipsa

ocenił(a) film na 10
LadyAngel

Popieram...! No i ta Jovovich, mniam:)

ocenił(a) film na 8
LadyAngel

Sporo tu elementow z RE5. Mila niespodzianka dla fanow. Zwykli smiertelnicy nie maja takiej zabawy na tym filmie jak fani gry ;)

ocenił(a) film na 1
LadyAngel

Proszę, powiedz, że to tylko ironia...

ocenił(a) film na 4
LadyAngel

Niestety. Scenariusz wygląda jakby pisany był na kolanie. Nieudolne zakończenie, które obiecuje nam część 5.
Dużym plusem (w końcu) są nawiązania stylistyczne do serii gier oraz (w końcu do kwadratu) Alice została pozbawiona super mocy i odłożyła pelerynkę na wieszak. Ale i tak długość filmu mnie powaliła - 84 min? Co to jest Kwura?
Pozdr.

ocenił(a) film na 6
LadyAngel

no chyba aż tak szałowo to nie jest...dla mnie najsłabsza z części ale to nie znaczy, iż twierdzę, ze jest jest do d...:) w sumie spoko film jak na coś co nie ma urzekać fabułą a ma stanowić swego rodzaju kino rozrywkowe.
Pozdro.

ocenił(a) film na 3
LadyAngel

"żadnych wad i niedopracowań, arcydzieło!" ????? to ładnie, uśmiałem się że hej czytając to. PROSZĘ ZDEJMIJ KLAPKI Z OCZU i nie pisz takich bzdur. I nawet nie chodzi tu o gusta.

ocenił(a) film na 3
LadyAngel

Arcydzieło?? Gdzie, w którym momencie?? Może nie największa tragedia, może co innego jak się gra w grę, ale jak dla mnie z serii najgorszy :( A niedopracowany bardzo, oj niestety bardzo.