PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68859
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife
ocenił(a) film na 4
klaudusia761212

Kiepska prowokacja..

ocenił(a) film na 4
klaudusia761212

Jakby filmy w kinach były z lektorem to już kompletnie nie miałbym po co tam chodzić :D Heh... a może chcielibyście Residenta z dubbingiem? :D

ocenił(a) film na 7
Punisher6186

Nie ma nic gorszego niż Filmy z dubbingiem! Klaudusia na sto pro trzeba czytać

Punisher6186

To gratuluje że jesteś tak głupi że wolisz czytać niż słuchac. Dla mnie i tak oryginalny język w którym film został nakręcony jest najlepszy. (mieszkam w US)

ocenił(a) film na 4
xhamerx

Kompletnie nie rozumiem co chciałeś przekazać... nie wiem czy potrafisz wyciągać wnioski z tekstów, ale z mojego wynika, że nie lubię lektora (a jakbyś nie wiedział to napisy są po to zeby było słychać oryginalne głosy aktorów)

klaudusia761212

Dziękuję za odp. I nikogo nie prowokuję :P co ja wiem czy z lektorem czy bez może być jak mało do kina chodzę :P :D.

ocenił(a) film na 7
klaudusia761212

kazdy nowy film jest z napisami w kinie.
pozdro ;]

ocenił(a) film na 6
sebeks1989

napisy rzecz jasna...

klaudusia761212

ja oglądałem z gościem co w lewym dolnym rogu językiem migowym tłumaczył film :P

jason86

to jest prowokacja, dajcie spokój

klaudusia761212

tylko i wyłącznie ze znakami dymnymi

klaudusia761212

Ludzie! Czy wy jesteście nienormalni? Zadałam proste pytanie, może dla innych głupie dla mnie nie! Znajdowało się ono w moim temacie, waszych tematów nie brukałam! Więc czy nie może ktoś wejść na ten temat 1 osoba i napisać, nie z tekstem on jest nie ma z lektorem filmów w kinie. I tak prosto napisać? Tylko zaraz jakieś dialogi się głupkowate nawiązują i dają tylko świadectwo temu że na forum po prostu szkoda cokolwiek pisać bo Cię zaraz wyśmieją i zaczną sypać filozoficznymi tekstami. D

klaudusia761212

Dostałam już odpowiedź i reszta może w ogóle nie wchodzić na ten temat i nie musi się wysilać więcej w tej sprawie. Zachowujcie się trochę na takim poziomie jaki chcecie tu sobą zaprezentować. Żegnam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
.Xristo.

Oj zostawcie ją. Zadała proste pytanie. Nie po to forum by się wyzywać nawzajem

ocenił(a) film na 10
klaudusia761212

Bylem na tym filmie:) sa napisy tak jak kazdy nowy dobry film. Tzn.Jak Harry Potter ,Karate Kid i Ostatni wladca witru sa z lektorem w kinie.A to oznacza ze to jest kino dla dzieci:) I bedzi słaby film