PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68859
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

Dla fanów "RE"

ocenił(a) film na 10

Powiem krótko. Moim zdaniem film zasługuje na uwage. Znakomita obsada,świetni aktorzy,dużo adrenaliny.Nie licząc świetnych efektów specjalnych.W dodatku mamy tu naszego znakomitego Wentwortha. Daję 10/10

ocenił(a) film na 3
razor3094

Mocne słowa...

użytkownik usunięty
razor3094

Koniecznie w 3D

ocenił(a) film na 10

Amen, filmowi musiałbym obniżyć ocenę o 2-3 pkt. gdybym tylko 2D wersje zobaczył :)

3D w RE zrobiło na mnie większe wrażenie niż w Avatarze :)

ocenił(a) film na 5
razor3094

Zasługuje na uwagę - fakt tytuł, tylko tytuł zasługuje na uwagę. Obsada ok. Adrenaliny... nie spostrzegłem?? Świetne... EFEKTY?? Raczej przegięte efekciarstwo. Może jest jakaś druga wersja tego filmu, bo nie dowierzam w to co napisałeś :D Jestem fanem Residenta - filmów jak i gier, lecz tą częśś skopali. Średniak nic więcej i jeżeli dajesz tej wersji 10 to jedynka powinna dostać 15, lol

ocenił(a) film na 1
lopezdavinci

bo to jest w skali 100 punktowej :P

ocenił(a) film na 4
Debesciak

Tak czytam i szczerze to jedyny moment w którym się "spiąłem" to jak kruki wyleciały z samolotu, co i mnie zdziwiło ;p nie żebym liczył na przerażający film ale nie przemawia do mnie ten typ reżyserii 3/10.
Szczerze to nie oglądałem poprzednich części więc nie mogę się odwołać do jakości fabuły filmu, mówicie, ze pierwsza część była dużo lepsza?

ocenił(a) film na 10
piotrek_gawlowski

Pierwsza część była milion razy lepsza.

ocenił(a) film na 1
piotrek_gawlowski

Żadna nie była dobra, ani nawet średnia, jedynie japonski "Resident Evil: Degeneration" jest niezły

ocenił(a) film na 10
Debesciak

Degeneration jest bardzo przeciętny :/

ocenił(a) film na 1
razor3094

Już nie prowokuj, nie wypada, nie w wypadku takiego gniota.