PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68859
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

Oglądałam RE:A 3 razy i wciąż nie rozumie jednego dlaczego gdy Alice zabija tego z młotem i psa lecą monety ??
wcześnie Alice mówiła ze to jej hobby dolarówki czy to ma jakiś związek ?

Z góry dzięki za odpowiedzi

ania821033

wg mnie ona z tych dolarówek robiła naboje i to właśnie nimi strzelała

ocenił(a) film na 10
tisaja_nati

Poza tym jest to mały ukłon do fanów gier ;)

ocenił(a) film na 10
ania821033

a dzięki za wytłumaczenie

ocenił(a) film na 8
ania821033

Mi ten motyw ze strzelaniem dolarowkami podobal sie najbardziej - Wesker mial kumulacje w hed'zie na koncu az mu dziure wywalilo i to nie mala:D

boyve5013

No ale szkoda, że jak Claire i Chris do niego strzelali (jak już nie żył i leżał na ziemi) to nie było na nim widać śladów po strzałach, a przynajmniej ja nie zauważyłem

ocenił(a) film na 6
michal1801

były...

ocenił(a) film na 6
ELVIS1410

wiesz jak się ogląda wersję Telesync na 17 calowym monitorku trudno zobaczyć takie szczegóły ;)

funkyman

Ja oglądam na 16 calowym i szczegóły raczej widzę ale jak mam wątpliwości oglądam jeszcze raz,strzelanie do Weskera było do kitu trzeba gościa pokroić meczetami i spalić to wtedy będzie koniec.

szarit

Ja to oglądałem w kinie w 3D, ale myślę, że i na 14" czarno-białym monitorku (były takie!) można wyłapać, że Alice napieprzała z monet.

ocenił(a) film na 10
szarit

Oglądając ten film w domu, odbiera się sobie z połowę przyjemności z filmu. Ja byłem 2x w kinie tylko, aby jeszcze raz nacieszyć oczy świetnymi efektami 3D :)

funkyman

Byłem w kinie :) Ale obejrzałem jeszcze raz i masz rację były. Po prostu myślałem, że celowali w głowę (ja bym tak zrobił) a po czymś takim powinien mieć sitko zamiast głowy.