Oglądałam RE:A 3 razy i wciąż nie rozumie jednego dlaczego gdy Alice zabija tego z młotem i psa lecą monety ??
wcześnie Alice mówiła ze to jej hobby dolarówki czy to ma jakiś związek ?
Z góry dzięki za odpowiedzi
Mi ten motyw ze strzelaniem dolarowkami podobal sie najbardziej - Wesker mial kumulacje w hed'zie na koncu az mu dziure wywalilo i to nie mala:D
No ale szkoda, że jak Claire i Chris do niego strzelali (jak już nie żył i leżał na ziemi) to nie było na nim widać śladów po strzałach, a przynajmniej ja nie zauważyłem
wiesz jak się ogląda wersję Telesync na 17 calowym monitorku trudno zobaczyć takie szczegóły ;)
Ja oglądam na 16 calowym i szczegóły raczej widzę ale jak mam wątpliwości oglądam jeszcze raz,strzelanie do Weskera było do kitu trzeba gościa pokroić meczetami i spalić to wtedy będzie koniec.
Ja to oglądałem w kinie w 3D, ale myślę, że i na 14" czarno-białym monitorku (były takie!) można wyłapać, że Alice napieprzała z monet.
Oglądając ten film w domu, odbiera się sobie z połowę przyjemności z filmu. Ja byłem 2x w kinie tylko, aby jeszcze raz nacieszyć oczy świetnymi efektami 3D :)