Ciesze się że po poprzednich częściach zaserwowano nam odmianę z nastawieniem na AKCJE... Nie rozumiem pretensji ludzi którzy mówią że było mało zombie gdyż film nie jest o zombich a o korporacji Umbrella, i wirusie T.... Bardzo fajnie dobrano obsada, efekciki były też super... od scenariusza nie wymagam wiele bo to film akcji, I NIE ROZUMIEM CZEMU LUDZIE MAJĄ PRETENSJE ŻE ODGRZEWANY KOTLET ...wszystko już było już NIC nowego się w filmach akcji wymyśłić nie da.... Efekty slow motion fajniutkie jak i pieski wszelkie stworki BOMBA... I do tego ta muza KOSMOS.. tego się nie da opisać trzeba iść do kina... Mi sie bardziej podobał ten film niż avatar... Czekam w niecierpliwości na 5 część. Razem z trylogią braci Wachowskich najlepszy film akcji ... Jak dla mnie światowe Top 10 Spektakularne widowisko... A Alice to legenda kina tak jak batman spiderman itp ;)
Efekty specjalne 9/10
Muzyka 11/10
Gra aktorska 9/10
Fabuła 6/10
Widok Alice rozwalającej potworasy bezcenne !!
Zgadzam się z twoją opinią masterdeath dodam od siebie że dla mnie nie tyle Alice co ten gość w okularach zrobił wrażenie gość był mega potężny. Miał fajny styl i był to prawdziwy boss strasznie silny i nie do ubicia praktycznie fajniej zrobiony jak w grze on sam zasługuje na 10/10 podobała mi się jego moc.
Kocham Weskera (nie żebym był nie ten tego). Ale szkoda że zdechł ;/. Chętnie bym go zobaczył w kolejnej części.
Jak mozna dac temu filmowi 1/10... Wiem ze cie mama nie kocha no ale nie wyżywaj sie na ocenach z tego powodu . A juz filmowi Jak rozpetalem 2 wojne swiatowa dal 10/10. Dziecko neo.
Jak dla mnie ten czarny charakter to totalna, absolutna i ostateczna żenada. Najzwyklejszy kozak, którego nie da się pokonać i tyle. Fabuła do bani i wiele wnerwiających elementów takich jak ten idiota Bennett. Nie wyszłam z kina przed końcem, bo film uratowali Milla, Larter i Miller (+drogie bilety).