PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68859
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

Mam wrażenie ,że ludzie na forum tego filmu robią sobie żarty. Genialny film na poziomie matrixa? Obejrzałem ten film przed chwila i jestem zażenowany głupotą którą pokazują w kinach. Do połowy ten film był nawet nie najgorszy ,ale końcówka (na statku) to jakaś ŻAŁOSNA parodia. Idiotyzm do kwadratu.
Bez obrazy ,ale ten film może spodobać się tylko dzieciom z gimnazjum i bezmózgom.
P.S
Jedynka moim zdaniem była bardzo dobra.

ocenił(a) film na 4
Supernatural

Jedynka była dobra i może jeszcze trójka miała w sobie odrobinę kolorku. A to coś? Jak zobaczyłem starannie umalowane i w markowych ciuchach panienki w samolocie zaraz po tym, jak walczyły ze sobą, a na dodatek jeszcze jedna żyła kij wie ile czasu jak dzik w lesie, to straciłem wiarę w ten film. A potem, jak kolejne wątki następowały po sobie kompletnie bez sensu i związku, to już mi się odechciało na ten film patrzeć. Idzie se koleś z wielgachną siekierą, a skąd się urwał, dlaczego i po co? Nieważne, niech se idzie i wali w bramę. Z trudem doczekałem do końca seansu. Już na żadnego kolejnego Residenta nie pójdę.

Supernatural

jeżeli bez mózgami są ludzie oglądający RE,to i bez mózgami są również ludzie,którzy dają filmowi Widmo 9/10

ocenił(a) film na 5
Supernatural

Supernatural od kogo skopiowałeś ten tekst ? Gdzieś go juz czytałem

Supernatural

chodzę do gimnazjum i kocham ten film, czyli że nie jestem bezmózgiem? xD

ocenił(a) film na 8
Supernatural

Czyli jestem bezmózgiem, ponieważ chodzę do gimnazjum i podobają mi się filmy o zombie w stylu Residenta. Każdy ma inny gust i mi tu kutwa nie truj jak Ci się nie podoba, że to jest dla bezmózgów.