PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68859
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

Bardzo chciałam iść na ten film, ale nie oglądałam w całości żadnej poprzedniej części "Resident Evil". Moje pytanie więc brzmi: czy lepiej, abym obejrzała najpierw wcześniejsze części serii? Dużo stracę, jeżeli zacznę oglądać od końca?

ocenił(a) film na 10
Marilynne

Nie musisz oglądać poprzednich ... ale lepiej by było bo warto zagłębić sie w całą historie ... jeśli masz możliwość to zobacz sobie najpierw poprzednie części.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Marilynne

ja tak jak Ty nieogladalem zadnej czesci oprocz tej.Naprwde warto isc! Pozdr.

Marilynne

Potwierdzam: warto iść! Film trzyma w napięciu i jest kilka momentów, w których dygniesz z przerażenia. Nie musisz oglądać poprzednich części, jednakże całość filmu będzie wyglądać dla Ciebie klarownie jeśli je obejrzysz. Pozdrawiam

Marilynne

NIE IDŹ JEZU NIE IDŹ !!!!! STRATA KASY I GÓWNANE NIEPOTRZEBNE 3D DO KITU. NIE IDŹ NA TEN FILM OSZCZĘDŹ PIENIĄDZE NA COŚ LEPSZEGO !!! NA PRZYKŁAD NIEZNISZCZALNYCH !!!!

crazy_race

Film pod względem fabuły leży na jak na film akcji. Sceny akcji wciśnięte na siłę i zrobione pod fanów gry (co nie jest w tym przypadku dobre) ktoś nie mógł się zdecydować dla kogo jest ten film.

ocenił(a) film na 10
Marilynne

Idź, pewnie że idź, ale pierw ściągnij sobie pierwsze 3 części i obejrzyj - Afterlife da się obejrzeć bez znajomości poprzednich, ale lepszy odbiór będzie wiedząc co było wcześniej :)

Shedao_Shai

Sam sobie ściągnij a nie namawiasz innych do kradzieży jak chce się obejrzeć poprzednie części filmu kupuje się DVD.

ocenił(a) film na 3
crazy_race

Ewentualnie tylko 3, bo z miła chęcią pożyczę koleżance 2 pierwsze bo mam na dvd :)

ocenił(a) film na 6
Shedao_Shai

Dlaczego na tej stronie nie ma bana za namowę do kradzieży? Głupota...