Powstanie 4 i potem w planach jest re bot (w nieoficjalnych planach:D)
A co faktycznie będzie to nie wie sam Paul W.S. Anderson:D!
nie mówiąc już o piątek trzynastego gdzie było już chyba 13 części więc piła czy Rocky są daleko stylu.
No właśnie. Niech powstanie nawet 98697897847895 (RE) części byleby film nadal zachował klimat i by był nakręcony w naprawdę smaczny sposób - dla przyjemności oglądania :>, wtedy liczba kolejnych części naprawdę nie ma znaczenia, jeśli film jak już wyżej wspomniałem ogląda się z przyjemnością a nie podczas seansu rzuca popcornem i szuka kóz w nosie :P
Po 28 dni i 28 tygodni później szukałem jakichś filmów z zombiakami i długo się zastanawiałem nad Residentem. Zanim się za niego wziąłem obejrzałem Bastion z 1994 roku, który jak myślałem będzie bardzo dobry, ale po zauważeniu elementów fantasy (babcia co ma moce i jakiś potwór co też je posiada) to się trochę wkurzyłem, ale obejrzałem i daje mu 7/10.
Lubię takie filmy gdzie 99% ludności na świecie wymiera i pozostaje mała grupka, która walczy o przetrwanie ścigana przez zombie, dlatego 3 część Residenta najbardziej przypadła mi do gustu (8/10).
Czekam na 4 część RE, chociaż bardziej interesuje mnie 28 miesięcy później.
Części Residenta może być jeszcze wiele. W Afterlife są motywy, które ukazane były w 4 i 5 części gry RE (np. las plagas). Daje to potencjalnie bardzo duże możliwości i szerokie pole manewru dla reżysera. JillValentine - nie musisz się przejmować, że seria się szybko zakończy. Będzie nam na pewno towarzyszyć przez kilka/kilkanaście następnych lat. :)
Wątpię że seria będzie ciągnięta przez kilkanaście lat ja stawiam jeszcze na max 2-3 filmy.
Oj może. Wszystko zależy od inwencji twórców. Poza tym film jest na podstawie gry (są pewne nieścisłości, ale jednak) więc w momencie wydania przez Capcom kolejnej części serii możemy spodziewać się również nowego filmu.
Pewnie dobiją do "dyszki", a w ostatniej części Alice stanie się Bogiem i wstąpi w niebiosa, aby zjednoczyć się z wszechkosmosem.
Tez lubie ten film. Belzeboobies czy ty nie mozesz odczepic sie od tego resydenta?
no dużo osób ma racje jeszcze kilka części i koniec. Bo co by było w Resident Evil 7 lub 8 ??
pomysły mogły by być beznadziejnie . Ja myśle że się skończy na piątej lub szóstej części .
no fajnie by było zobaczyć Mille w RE 5 a nawet w 6 .Fajnie jeśli zrobią ale trzeba poczekać do premiery Afterilfe no i w tedy się zobaczy ale nie mogę się doczekać.
To prawda że jeśli nie powstaną kolejne części gry to wolał bym nie zdawać się na eksperymentalną twórczość Andersona mimo że do niego nic nie mam większość jego filmów to dobre produkcje jednak w 3 czułem już delikatny niesmak który zanikł po kolejnych obejrzeniach filmu. lecz jeśli powstaną kolejne części gry i filmu to nie widzę przeszkód;)
A co Wy chcieli byście zobaczyć w kolejnych częściach filmu daj panie Andersonie:D ale takie wiecie...
... konkrety nie jakieś tam szczeniackie wymysły !!!Dziecineo zabierać stąd swoje zmienne IP!!!
ile części będzie to się przekonamy po końcówce z 4 i Anderson mowił że to nowa trylogia więc chyba 6 ma na myśli
He he Ty nie możesz przeżyć tych kilkunastu dni a ja zaczynałem odliczać na opisie GG krótko po tym jak Residenta 4 wprowadzili na film-web wtedy to było jakieś 370-380 dni i odliczałem tak do ~140 a potem to mnie znajomki zjechali że nie mam ambitniejszych opisów:D
w ostatni rok tej dziadowskiej polskiej edukacji każde inne zajęcie jest lepsze :D
No jakoś, kurde, nie mogę;P Sprofanowali moją ukochaną grę, zbrukali ją i skalali , a ja mam siedzieć cicho? NIGDY!
Albo ją przegapiłam, albo jej nie ma czyli... CZY W CZWÓRCE GRA SIENNA GUILLORY????