PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68859
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife
ocenił(a) film na 8
maniekboy

Własnie wróciłem z kina. Z tego co zauważyłem, to grana przez nią bohaterka pojawia się tylko w samej końcówce, na pokładnie jednego z śmigłowców, które lecą w kierunku Alice i reszty. Ma na sobie tego pajączka więc jest tak jakby zamieniona.

pozdro

ocenił(a) film na 1
lukas730

To jest tak zwana "plaga", wirus.

ocenił(a) film na 6
BelzeBoobies

To nie jest plagas tylko urządzenie do kontroli umysłu. Gdyby Jill była zarażona plagasem byłaby uległa względem nosiciela Master Plagas (np. Weskerowi) i nie potrzebowałaby "pajączka".

ocenił(a) film na 10
SALADYN

nie prawda

ocenił(a) film na 6
Skrapi_Koko

Prawda, prawda. To było tylko do kontroli umysłu, przecież nie byli zombiakami.

ocenił(a) film na 10
eeowynka

nie prawda

ocenił(a) film na 3
Skrapi_Koko

Najbardziej głupie jest to, że Claire mając te super mega urządzenie zdziczała, a Jill nie. Rozumiem że Jill miał nowszy model?

ocenił(a) film na 10
Robert831231

Obejrzyj jeszcze raz film, bo najwyraźniej parę 'detali' ci umknęło ;)

ocenił(a) film na 3
NEOSPAM

Co niby? skoro Alice się jej przedstawiła, a ta dopiero odpowiedziała jej później w samolocie. To wyglądało tak jak by zdziczała i straciła pamięć.

ocenił(a) film na 5
Robert831231

jakbyś żył 2 lata sam to też byś pewnie zdziczał po wymazaniu pamięci:) tzn przeniósł się do epoki kamienia łupanego ;)

ocenił(a) film na 3
cloud1098

Możliwe że tak, ale wystarczyło żeby prowadziła video bloga jak Alice :)

ocenił(a) film na 10
Robert831231

Nie miała kamerki :P

ocenił(a) film na 3
Neo84

Ani miejsca żeby ładować co jakiś czas baterie, jak Alice.

ocenił(a) film na 10
Robert831231

No na Alasce raczej mógł być z tym problem, choć w sumie gdyby kamerkę miała to mogła by się podpiąć pod akumulatorki w samolotach/helikopterze haha :P

ocenił(a) film na 8
Neo84

nom, cos ala Andy's lost tape z Dawn of the dead ;D

użytkownik usunięty
cloud1098

Podobnie uważam. Claire uciekła i choć urządzenie wyczyściło jej pamięć to nie była pod wpływami Umbrelli. Jill najpierw usunięto pamięć a następnie zrobiono z niej żołnierza Umbrelli.
Nie wiem czego tu nie rozumieć.

użytkownik usunięty
eeowynka

A skąd pewność, że w tym urządzeniu do kontroli umysłu nie jest zastosowana Las Plagas?
Może Umbrella jakoś zmodyfikowała Plagas i w filmie tak to będzie wyglądać. Pamiętajmy, że film nie jest wiernym odwzorowaniem gry a jedynie opiera się na jej pewnych elementach.

ocenił(a) film na 7
maniekboy

moze jestem slepy ale na koncu nie widzialem twarzy jill :D wiec nie wiem skad te teorie ze to jednak ona ;P

ocenił(a) film na 4
pomba

Ja tez nie widzialem, ale podobno jest na koncu.

maniekboy

Ch... :P dla mnie najbardziej jest niezrozumiałe to czemu jej nie było w poprzedniej części.

ocenił(a) film na 8
jason86

He, he pewnie sie niedogadani, albo cos w ten desen ;) A scena z Jill jest jakies 30 sekund po tym jak zaczynaja sie napisy koncowe, konkretnie info o obsadzie i od razu wchodzi 1-2 minutowa scena z Jill w roli glownej :) A potem reszta napisow koncowych.

użytkownik usunięty
K2aeS

1-2 minutowa?! To było z pół minuty jak nie mniej.. a w 3 części jej nie było bo zamiast roli Jill w 3 części wybrała role w Eragonie. :) pozdro ^^

pomba

jak nie widac jej twarzy skoro gada do kamery..... jesli sciagales film z neta to rozumiem ze mogles nie widziec jej twarzy....

użytkownik usunięty
maniekboy

na końcu http://www.youtube.com/watch?v=FnfkC1F3iK4&feature=related

użytkownik usunięty

no.. czyli nie było jej tam za długo:D