Własnie wróciłem z kina. Z tego co zauważyłem, to grana przez nią bohaterka pojawia się tylko w samej końcówce, na pokładnie jednego z śmigłowców, które lecą w kierunku Alice i reszty. Ma na sobie tego pajączka więc jest tak jakby zamieniona.
pozdro
To nie jest plagas tylko urządzenie do kontroli umysłu. Gdyby Jill była zarażona plagasem byłaby uległa względem nosiciela Master Plagas (np. Weskerowi) i nie potrzebowałaby "pajączka".
Najbardziej głupie jest to, że Claire mając te super mega urządzenie zdziczała, a Jill nie. Rozumiem że Jill miał nowszy model?
Co niby? skoro Alice się jej przedstawiła, a ta dopiero odpowiedziała jej później w samolocie. To wyglądało tak jak by zdziczała i straciła pamięć.
jakbyś żył 2 lata sam to też byś pewnie zdziczał po wymazaniu pamięci:) tzn przeniósł się do epoki kamienia łupanego ;)
No na Alasce raczej mógł być z tym problem, choć w sumie gdyby kamerkę miała to mogła by się podpiąć pod akumulatorki w samolotach/helikopterze haha :P
Podobnie uważam. Claire uciekła i choć urządzenie wyczyściło jej pamięć to nie była pod wpływami Umbrelli. Jill najpierw usunięto pamięć a następnie zrobiono z niej żołnierza Umbrelli.
Nie wiem czego tu nie rozumieć.
A skąd pewność, że w tym urządzeniu do kontroli umysłu nie jest zastosowana Las Plagas?
Może Umbrella jakoś zmodyfikowała Plagas i w filmie tak to będzie wyglądać. Pamiętajmy, że film nie jest wiernym odwzorowaniem gry a jedynie opiera się na jej pewnych elementach.
moze jestem slepy ale na koncu nie widzialem twarzy jill :D wiec nie wiem skad te teorie ze to jednak ona ;P
He, he pewnie sie niedogadani, albo cos w ten desen ;) A scena z Jill jest jakies 30 sekund po tym jak zaczynaja sie napisy koncowe, konkretnie info o obsadzie i od razu wchodzi 1-2 minutowa scena z Jill w roli glownej :) A potem reszta napisow koncowych.
1-2 minutowa?! To było z pół minuty jak nie mniej.. a w 3 części jej nie było bo zamiast roli Jill w 3 części wybrała role w Eragonie. :) pozdro ^^
jak nie widac jej twarzy skoro gada do kamery..... jesli sciagales film z neta to rozumiem ze mogles nie widziec jej twarzy....