Może mi ktoś powiedzieć, w którym momencie w filmie jest Valentine, która przecież znamy z 2 części?!
Aaaa... Już wiem... Nie poznałam jej ;]
Podczas napisów pani w blond włosach i obcisłym kombinezonie (zerżnięta z Resident Evil 5 :) ).
Też to własnie przegapiłam oglądajać za pierwszym razem.
Trzeba poczekac chwilke na napisach koncowych, i mamy scene z jednego z nadlatujących smiglowców.
Ogólnie, w zyciu nie poznala bym ze to Valentine, bo te blond włosy to tak ni z gruszki ni z pietruszki skoro w części 2 była brunetką...
Fajnie, że w czasach gdzie grasują zombie maja jeszcze czas na farbowanie włosów O.o
A wogole mozecie mi opisac cala historie jaka byla w grach? Wystepowala tam Alice? Jak tak to czemu np w 5 jej juz nie ma. Dziekuje bardzo za odpowiedz
W grach z pod znak RE nigdy, NIGDY nie było żadnej cholernej Alice, ani nikogo takiego. Alice to wymysł Andersona, który bardzo pragnął załatwić fuchę swojej kochance(zapewne by poczuć się jak Fellini). Fabuła gry nie jest taka prostacka jak fabuła filmu, więc nikt ci tu jej nie opisze, bo zajęło by to zbyt dużo czasu - polecam poszukiwania na własna rękę, a najbliższy adres, to wikipedia. Dziękuję, dobranoc.