PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68859
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

Tak. Jak w temacie. Film jest wyjątkowo denny i powiela już i tak utarte i wyeksploatowane
schematy. Robi się niedobrze, choć - przyznaję - jest kilka lepszych momentów (gościu z
młotkiem w łazience chociażby).
Zapraszam do mojej recenzji na portalWWW:
http://portalwww.eu/pl/artykuly/2011/1/2/resident-evil-afterlife-czyli-ile-mozna /

użytkownik usunięty
shogunx0

Stary przysiegam na boga i na swoje zycie
Dam ci dobrego laptopa i zrob mi takie efekty 3d jakie tam byly a oddam ci dom i wszystko co mam

Wybuchy. Eksplozja na początku wygląda jak jakiś nałożony na film GIF. Klony Alice spadające w tym szybie czy co to tam jest: widać, że wstawione, nie są przedstawione wiarygodnie. O 3D się nie wypowiadam, bo nie widziałem.

ocenił(a) film na 6
shogunx0

...ciężko nie zauważyć niedopracowania efektów, szczególnie przy szybszej akcji i eksplozjach (może 5 lat temu by to uszło), i nierealne łamanie praw fizyki (grawitacji) podczas akrobacji głównej bohaterki (sztuczne salta (za bardzo napięte linki) lub jak skoczyła z budynku lądowanie wyglądało jakby skoczyła z 2m itp...), ale ogólnie, wizualnie zdjęcia super...

Radloc

nom , tutaj już przesadzili z tymi jej umiejętności a na dodatek była pozbawiona wirusa , ogólnie to bardzo mi się podobało do 2 części , 3 już dziwna a tu jedynie co to tak jakby końcówka i ten olbrzym :D