prosze wszystkich o podanie najbardziej przerażającego filmu jaki widzieli.
Licze na ciekawe pozycje. z gory dzieki, pozdrawiam !
Jak na razie nie oglądałam takiego filmu, który by mnie przeraził. Może coś polecisz? ;)
Jak byłem trochę młodszy to bardzo wręcz przerażał mnie film Amityville, ale ten z roku 1992. Ma podtytuł It's About Time. Nie wiem jakby zadziałał na mnie teraz.
W ogóle to każdego przeraża coś innego. Dla niektórych najstraszniejszym horrorem jest Paranormal Activity, a mnie on nie ruszył w ogóle. Niektórzy lubią też krwawą rzeź. Jeśli lubisz oglądać ludzkie cierpienie zobacz Art of the Devil 2 albo 3, może dasz rade wytrwać do końca :)
Najbardziej przerażający film to na pewno Srpski film. Ale ten film jest tak brutalny i wulgarny że aż nie wart tego że powstał. Zapraszam na inne tnij.org/jd5i
mnie najbardziej "przeraził" salo http://www.filmweb.pl/film/Salo%2C+czyli+120+dni+Sodomy-1975-9330 w życiu nie widziałem bardziej chorego filmu, widziałem tylko urywki tego filmu, ale tego nie da się oglądać,
a co do strasznych filmów, może być descent, fajny tez jest House.Of.1000.Corpses, kto co lubi, może te filmy nie są bardzo strasznie ale mi się podobały
hmm, straszny?? Może nie bardzo, jak byłem mały to się bałem Koszmaru z ulicy wiązów, w jednym momencie filmu Klątwa 2 (azjatycka wersja) się zląkłem. Bardziej obrzydzający/odrażający to Hostel 1 i 2 oraz pierwsze części Piły. Apartament (2006) http://www.filmweb.pl/film/Apartament-2006-219060 nawet mi się podobał, Pulse, Silent Hill, The Final (2010), 1408 oraz Zejście również nie są złe, ale czy są straszne? Musisz sam sobie odpowiedzieć, tak jak wspomniał Punisher6186 każdego przeraża coś innego.
Pzdr.
Hmm 'Event Horizon' i 'Lustra' były dość dobre :) 'Wrong Turn' też niczego sobie ;)
Co do horrorów to dobre ostatnio były Udręczeni, Lustra, Rec ale i tak dla mnie nr. 1 to stary, najlepszy Omen
ja stawiam bardziej na klimat niz na masakre... moze znacie jakies dobre filmy tego typu??
Ring może? Ale też w sumie tylko jedynka, bo na dwójce się już nie bałem w ogóle.
Wypróbuj:
-Ring
-Resident Evil (czesc 1 - tylko ona ma genialny klimat)
-[REC] (czesc druga wypada gorzej nie bede spoilowal dlaczego)
-Paranormal Activity (sa dwie wersje czesci pierwszej, polecam pozniejsza z 2009 chyba)
-Zejście
Resident Evil Afterlife, zdecydwanie. Jeden z najstraszniejszych koszmarów filmowych jakie dane mi było przeżyć.