Zawiodłem się;( Niby wszystko fajnie... Świetne efekty specjalne, zdjęcia, wszystko spójne. Najbardziej denerwowały mnie 2 rzeczy:
1. Dźwięk w tym filmie jest nierówny przez to sceny które powinny dawać ciarki nie dają ich i są po prostu zwykłe...
2. Nieskończona amunicja ;) Ileż można wywalić z 30-to nabojowego maga? 30 napsów a nie 100... O pistoletach nie wspominając. Było by ciekawiej jakby wymieniali magi, ale może za bardzo się czepiam;D
Mam nadzieję, że kolejna część będzie miała to coś! (Szkoda, że nie oparto się CAŁKOWICIE na grze... Nie mam nic do Alice (przeciwnie;) ale historia z gier jest ciekawsza. Jest Leon, Chris i cała reszta ciekawych bohaterów
amunicja gdzieś po 1378635 strzałach w końcu się skończyła więc realizm został zachowany =,=
XD Nie no... Kilka razy wymieniali magi;) Ale najleprze i tak były rewolwery 20 strzałów z bębenka fuc yee
muzyka jest inna gdyż film ewoluował z gatunku Akcja/HORROR na samą akcje a więc muzyka swoją drogą będzie inna- nie będzie tych ciarków (ale moim zdaniem tomandandy wykonal swietną tobotę) a z tą amunicją nawet nie zauważyłęm że mają takie giwery o takich magazynkach pojemnych XD :D