PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68859
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

Ci co nie szli do kina mogą zobaczyć na yt
a ci co już oglądali i dalej chcą zobaczycie na...

1.http://www.youtube.com/watch?v=82r_5N-q9Is

2.http://www.youtube.com/watch?v=xSuEtxB16dI
dopiero dwie części.

ocenił(a) film na 10
Jill02

Sorki, ale jaki sens ma oglądanie filmu akcji nakręconego supernowoczesnymi kamerami 3D i posiadającego świetne efekty dźwiękowe i muzykę, w marnej jakości obrazu i dźwięku na youtubie ? :/

ocenił(a) film na 4
Neo84

Ok dźwięk był spoko technologia 3D powstała w latach 50 ubiegłego wieku więc jej supernowoczesność jest ciutkę przereklamowana, całe to 3D i boom na produkcje 3D odstrasza mnie od filmu miast przyciągać, to tylko robienie większych pieniędzy minie ta goraczka albo zostanie, ja wolę oglądać obraz 2D udający 3D.

ocenił(a) film na 10
Dreddenoith

Może i efektami 3D eksperymentowano już ładnych parę lat temu, ale dopiero kamerki stworzone na potrzeby Avatara dały jakiś wymierny efekt, więc pod tym względem można powiedzieć, że RE 'nakręconego supernowoczesnymi kamerami 3D' ;)

Co do tego całego boomu, to mnie to już irytować zaczyna. Co innego jest nakręcić film w 3D, a co innego zrobić marną konwersję i żądać 8zł więcej w kinie!!!!!

ocenił(a) film na 6
Jill02

"Ci co nie szli do kina mogą..." iść do tego kina, "a ci co już oglądali i dalej chcą" mogą zrobić to jeszcze raz. Taka moja skromna opinia. Wolę wydać pieniądze 2 razy, ale chociaż nie będę ciął sobie nadgarstków przy wersji .CAM.

ocenił(a) film na 4
lauti

o nie było by mi szkoda pieniędzy na bilet, już teraz sobie pluje w brodę że poszedłem na ten film ( choć pewnie pluł bym sobie w brodę że na niego nie poszedłem).a kto ci każe oglądać wersję cam za około 3 lata zobaczysz ten film w TV można poczekać, co doradzam jeśli ktoś chce pójść na ten film i ma mieszane odczucia. Gdyby była wersja która bym mógł zobaczyć zanim poszedłem na film pewnie bym na niego nie poszedł

ocenił(a) film na 4
Jill02

A idź ty namawiasz ludzi do złego oglądania filmów w sieci to tak jakby buchnąć samochód dyrektorowi fabryki samochodów i sprzedać go na cześci niby ma duże zyski i nie poczuje straty a jednak na tym traci

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Jill02

pozdro;/ Te film jest Tylko do ogladania w 3D jak obejrzysz go tylko na youtube to sie niebede dziwił ze oceniasz ten film ponizej 5/10;/

ocenił(a) film na 8
Jill02

Jill 02 dziekuje ci :*

ocenił(a) film na 3
Jill02

Po 1 - ogladanie kinowki to idiotyzm
po 2 - ogladanie kinowki na YT to jeszcze wiekszy idiotyzm
po 3 - trzeba byc idotą zeby wrzucać filmy na YT bo A - zaraz zostana zdjete , B - zablokuja ci konto , C - a moze jeszcze gorzej

ocenił(a) film na 6
shamar

na prawdę jakoś tego nie widzę . !

shamar

Dosyć takich filmów na YT jest więc to że tam jest nie przeszkadza mi zresztą większe gówna tam są zamieszczane co powinny być kasowane zaraz po dodaniu...

ocenił(a) film na 8
Jill02

To prawda Jill02 jestes bardzo odwazna wrzucajac nowego RE na YT radze usunac i/lub zauploadowac na jakims RS MV HF

ocenił(a) film na 1
Jill02

"Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez Screen Gems, Inc.. "

No, no. A za nielegalne rozpowszechnianie grozi nawet do 5 lat...