Mam dobre wieści dla fanów Sienny/Jill. Podczas prezentacji nowych scen w Japonii jedna z nich potwierdziła że znana wszystkim fanom powróci w części czwartej. Jej rola pewnie będzie taka sama czy też bardzo zbliżona do roli Jill w Resident Evil 5 :) a tu zdjęcie http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs653.snc3/32271_1467949216860_11774 57234_31338576_7400187_n.jpg
Widziałem były podajże 3 zdjęcia, ale jakoś jest do kitu więc nie mamy pewności czy to jest Sienna....;/ Odkąd została ominięta w RE Zagłada modliłem się żeby powróciła w kolejnym RE i stało się, jest!!! Jill Valentine powraca, jako wzorzec z RE5, pytanie moje brzmi...Czy to na 100% jest Sienna...?? Pewnie się dowiemy w kolejnym zwiastunie...Do myślenia daje mi to że w obsadzie na FW jej nie ma zapisanej....
Racja, kat ją zabije w pierwszych 10 min filmu - to potwierdzona informacja z wielce wiarygodnego źródła.
Jakiego źródła?? Bo raczej malo to wiarygodne...uwierze gdyby to zrobil Wesker albo Alice....
Kat ją zabije? Haha. Gdzieś był artykuł o Jill w czwartej części RE i było napisane, że nie odegra tam znaczącej roli tylko dopiero na końcu filmu ma się pojawić. :) A to, że kat ją zabije to wątpliwe, skoro zginie (według Ciebie) na początku, to wgl bez sensu znowu wróciła .. ?
pozdro
No to może podasz strone? Jak mamy Ci wierzyć skoro nie podałes swojego wiarygodnego źródła? :)
Oj no musisz mu uwierzyć na słowo :D Czy w dzisiejszym świecie wszystko musi mieć twarde niezbite dowody? :D
Tobie to bym uwierzył. Szkoda że nie będzie walki Jill i Alice:(( Ciekawe jakby to wyglądało...
Wyglądałaby mniej więcej jak końcowa walka Neo z Agentem Smithem w trzeciej części Matrixa :)
ja to się bardzo ucieszyłam jak ją zobaczyłam. fajna z niej babka. była zajebista w 2 i może w 5 ją odratują jak Clair i k-mac (czy jak tam się ta dziewoja nazywała). heh szkoda że
Carlos'a nie sklonowali, myślałam że będzie na tym statku i cała szczęśliwa rodzinka będzie w komplecie :(