PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68859
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

Mam dobre wieści dla fanów Sienny/Jill. Podczas prezentacji nowych scen w Japonii jedna z nich potwierdziła że znana wszystkim fanom powróci w części czwartej. Jej rola pewnie będzie taka sama czy też bardzo zbliżona do roli Jill w Resident Evil 5 :) a tu zdjęcie http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs653.snc3/32271_1467949216860_11774 57234_31338576_7400187_n.jpg

ocenił(a) film na 8
InowroclawskiWilk

Widziałem były podajże 3 zdjęcia, ale jakoś jest do kitu więc nie mamy pewności czy to jest Sienna....;/ Odkąd została ominięta w RE Zagłada modliłem się żeby powróciła w kolejnym RE i stało się, jest!!! Jill Valentine powraca, jako wzorzec z RE5, pytanie moje brzmi...Czy to na 100% jest Sienna...?? Pewnie się dowiemy w kolejnym zwiastunie...Do myślenia daje mi to że w obsadzie na FW jej nie ma zapisanej....

ocenił(a) film na 8
RiDeR882

Wybaczcie trochę szybko pisałem miało być "jakość" a nie "jakoś":))

ocenił(a) film na 7
RiDeR882

To jest ona. Anderson to potwierdził podczas konferencji.

InowroclawskiWilk

Milla Też to potwierdziła :)

ocenił(a) film na 10
lechu15

Fajnie że Sienna wraca

ocenił(a) film na 8
Jill Valentine

Taa... Ale dużej roli to ona chyba nie odegra... tak sądze...

ocenił(a) film na 1
RiDeR882

Racja, kat ją zabije w pierwszych 10 min filmu - to potwierdzona informacja z wielce wiarygodnego źródła.

ocenił(a) film na 8
BelzeBoobies

Jakiego źródła?? Bo raczej malo to wiarygodne...uwierze gdyby to zrobil Wesker albo Alice....

użytkownik usunięty
RiDeR882

Kat ją zabije? Haha. Gdzieś był artykuł o Jill w czwartej części RE i było napisane, że nie odegra tam znaczącej roli tylko dopiero na końcu filmu ma się pojawić. :) A to, że kat ją zabije to wątpliwe, skoro zginie (według Ciebie) na początku, to wgl bez sensu znowu wróciła .. ?
pozdro

ocenił(a) film na 1
RiDeR882

Z wielce wiarygodnego - napisałem przecież.

użytkownik usunięty
BelzeBoobies

No to może podasz strone? Jak mamy Ci wierzyć skoro nie podałes swojego wiarygodnego źródła? :)

ocenił(a) film na 4

Oj no musisz mu uwierzyć na słowo :D Czy w dzisiejszym świecie wszystko musi mieć twarde niezbite dowody? :D

użytkownik usunięty
Punisher6186

haha :P Nie ale się tak pytam, bo ja mam informacje z innego źródła. :D

ocenił(a) film na 8

Tobie to bym uwierzył. Szkoda że nie będzie walki Jill i Alice:(( Ciekawe jakby to wyglądało...

ocenił(a) film na 4
RiDeR882

Wyglądałaby mniej więcej jak końcowa walka Neo z Agentem Smithem w trzeciej części Matrixa :)

ocenił(a) film na 3
RiDeR882

Takie rzeczy to raczej tylko w celebrity deathmatch :)

ocenił(a) film na 8
Ramirez85

Super dostała całe 30-40 sekund^^

ocenił(a) film na 7
Martelink86

ja to się bardzo ucieszyłam jak ją zobaczyłam. fajna z niej babka. była zajebista w 2 i może w 5 ją odratują jak Clair i k-mac (czy jak tam się ta dziewoja nazywała). heh szkoda że
Carlos'a nie sklonowali, myślałam że będzie na tym statku i cała szczęśliwa rodzinka będzie w komplecie :(