Ta,tylko szkoda że nie puszczają od części pierwszej bo ja akurat jeszcze żadnej nie widziałem i jak mam w takim wypadku oglądać czwartą?
Tak patrzę i patrzę po wszystkich częściach i czyżby w żadnej nie było mojego ukochanego bohatera z RE czyli Leona Kennedyego?
To źle patrzysz :) pojawił się w najnowszej czyli REtrybucji :P grał go Johann Urb.
PS. polski tytuł Afterlife jest komiczny :D "ZAŚWIATY" :d
Przypuszczam że tłumacze nigdy nie mieli okazji obejrzeć tego filmu i co więcej nie zagrać w grę,także prawdopodobnie nawet nie wiedzieli o czym jest ten film.Ale pewnie pomyśleli że jeśli jest ,,Afterlife'' czyli ,,po życiu'' to chcieli zabłysnąć swoim intelektem i pomyśleli że pewnie jest o duchach więc żeby nie tłumaczyc tytułu dosłownie to trzaśniemy ,,zaświaty'' i będą nas podziwiać.
Ja na szczęście miałem przyjemność oglądać wersję ze stosunkowo fajnym lektorem - gość nie tłumaczył podtytułu tylko normalnie "Afterlife" przeczytał - słychać było, że lekko spolszczył w wymowie - ale przynajmniej nie silił się na tłumaczenie podtytułu, bo to jest porażka
@dominik
Z tego co mi się rzuciło to na Polsat Filmie będzie leciała Zagłada - niestety czasowo pokryje się z Afterlifem