PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68859
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

3 maja o 22:30 bedzie na polsacie

ocenił(a) film na 7
Swir_2

Ta,tylko szkoda że nie puszczają od części pierwszej bo ja akurat jeszcze żadnej nie widziałem i jak mam w takim wypadku oglądać czwartą?

Tak patrzę i patrzę po wszystkich częściach i czyżby w żadnej nie było mojego ukochanego bohatera z RE czyli Leona Kennedyego?

dominik9051

To źle patrzysz :) pojawił się w najnowszej czyli REtrybucji :P grał go Johann Urb.

PS. polski tytuł Afterlife jest komiczny :D "ZAŚWIATY" :d

ocenił(a) film na 10
lechu15

właśnie co to ma być."zaświaty"???Już chyba nic gorszego nie da się wymyśleć.

ocenił(a) film na 7
98wercia

Przypuszczam że tłumacze nigdy nie mieli okazji obejrzeć tego filmu i co więcej nie zagrać w grę,także prawdopodobnie nawet nie wiedzieli o czym jest ten film.Ale pewnie pomyśleli że jeśli jest ,,Afterlife'' czyli ,,po życiu'' to chcieli zabłysnąć swoim intelektem i pomyśleli że pewnie jest o duchach więc żeby nie tłumaczyc tytułu dosłownie to trzaśniemy ,,zaświaty'' i będą nas podziwiać.

ocenił(a) film na 10
dominik9051

Ach ten intelekt.

98wercia

Mógł być: Osiadły mieszkaniec piekła - Następne życie.

ocenił(a) film na 8
lechu15

Ja na szczęście miałem przyjemność oglądać wersję ze stosunkowo fajnym lektorem - gość nie tłumaczył podtytułu tylko normalnie "Afterlife" przeczytał - słychać było, że lekko spolszczył w wymowie - ale przynajmniej nie silił się na tłumaczenie podtytułu, bo to jest porażka

@dominik
Z tego co mi się rzuciło to na Polsat Filmie będzie leciała Zagłada - niestety czasowo pokryje się z Afterlifem

Swir_2

Heh intro na początku jakoś przyspieszone.