Podobały mi się 3 poprzednie części i bardzo chętnie obejrzałbym tą w 3D, ale trailer zapowiada tak beznadziejnego gniota, że nie ma sensu na ten film czekać. Pierwsze co się rzuca w oczy to marne efekty specjalne, coś co było dopracowane w poprzednich częściach, widać, że tym razem budżet był o wiele skromniejszy...
Oby teaser nie miał wiele wspólnego z samym filmem, bo zazwyczaj trailery są o wiele lepsze od filmów...
Przynajmniej fani wyskakujących z ekranu "efektów 3D" będą wniebowzięci, reżyser chyba należy do tego grona.
teaser do ściągnięcia tutaj:
http://www.themoviebox.net/movies/2010/Resident-Evil/trailer.php
Faktycznie średnio to wygląda- Sam lubię 2 częśsci- Zagłada była kiepska na maxa, ale ta... z jednej strony widać kilka dobrych i fajnych odniesień do gry (Wreście jest Wesker, czy koleś z kosą) ale z drugiej skormniejszy budżet i te wodotryski 3d lecące z ekranu przypominają troche kijowy Final Destination 4. No nic obczaić sie obczai ale raczej bedzie to poziom "Zagłady" czyli niski
Dokładnie... jak to widzę, to aż żal dupę ściska. Szykuje się kolejna efektowna szmira dla dzieciaków. Film, który można obejrzeć w niedzielne popołudnie... Jedynka mi się strasznie podobała. Miała charakterystyczny cyber-punkowy klimat ze świetną muzyką Mansona, którą specjalnie dla filmu zrobił. Jestem wielkim fanem serii gier RE, ale to, co robi P.A z kolejnymi częściami woła o pomstę do nieba.
Trailer jak to trailer, a tej niesamowitej technologii komputerowej, to tak nie za bardzo widać :) Owszem ładnie, ale czyż to samo nie było w Matrix`ie AD 2000? Muzyka Tool bardzo dopasowała się do trailera, dzięki czemu oglądało mi się to o tyle przyjemnie, że było czego posłuchać :D