Mam pytanie czy tez ktoś tez zauważył ze w momencie gdy West wychodził z kanalizacji widać było zlatującego na spadochronie Weskera ? < jakoś skojarzyło mi się scena ze spadającą satelita? w „Cloverfield” ;p >
nie zauważyłem kurde może na you tube będzie to zobaczę ale wydaje mi się że następna część będzie .....
hmm też nad tym się zastanawiałem czy aby na pewno on zginął ? :) mam nadzieje że nie bo dobrze został zagrany tylko szkoda jedynie że nie było czystej konfrontacji z Alice jak jeszcze miała swoje zdolności.
Jak będe miał okazję obejrzeć film jeszcze raz to przyjrze się dokładniej czy oby na pewno to spadorchon by czy tylko wrak samolotu.
Spadochron!! Wesker na pewno przeżył w końcu musi być kolejna część zabawa w odcinanie kuponów trwa dalej xD
Kurcze więc skoro mi się nie przewidziało z tym że on przeżył jeśli większość zobaczyła spadochron :P pomijając to że z takiego wielkiego bum nie powinno zostać nawet łaty na dziure w spodniach :P
Mnie się wydaje ze Wesker zdozyl wyskoczyc, w trakcie wybuchu, a ze jego tkanki sie regeneruja szybko to przezyl...Czekam tylko na kolejna czesc, bo po zakonczeniu "Afterlife" wynika ze bedzie...no i czekam na konfrontacje wesker-alice....
Masz racje. Mi też się wydaje, że to był spadochron. Dość wyraźnie było to widać. Wystarczy się przyjrzeć.
i co ? spadochron też mu sie zregenerował ? i to nie od zakończenia zależy czy będzie następna część tylko od tego ile film kasy zarobi
A ja chce Alice vs Alcie vs Alice xD xD Do tego jeszcze Wesker i stado zombi a jeszcze ten koleś z młotem trochę piesków, wojska ubrelli z granatnikami taaak to byłoby dobre xD xD xD xD
Może mi ktoś powiedzieć w którym momencie w filmie występuje Jill Valentine?? W obsadzie jest, w filmie jej nie widziałem. LOL?
a o co chodzi z ta spadającą satelitą .. bo film widziałem ale nie kojaże żadnej satelity
tak, Wesker się katapultował, widać było spadochron na niebie, jak Luther wychodził z kanalizacji :)
Nie przewidziało Ci się ;). Film oglądałam ze znajomymi i każdy zauważył spadochron ;p
Za pierwszym razem nie zwróciłem uwagi na to, ale przy drugim seansie się przyjrzałem - jest wyraźnie widoczny spadochron, czyli w 5 części zobaczymy Weskera.
Dokladnie. Wesker to bardzo popularna postac wiedzialem, ze nie dadza mu za szybko zginac. Mial kilka sekund przed wybuchem, spadochron mial juz w reku wystarczylo mu super-biegiem opuscic samolot i szybowac ku ziemi, a za linke pociagnac dopiero po eksplozji samolotu. Bedzie powrrot w czesci 5tej. Moze nawet Uroborosa dorzuca do kolekcji :)
Ja nie zauważyłem tego spadochronu i bardzo się rozczarowałem, że zginął (na szczęście nie) w tak banalny sposób. Dziękuję za przywrócenie nadziei, że jednak nie będzie lipy z ostatnią (mam nadzieję, że nie zrobią jeszcze 6 xd czuję, że pomysły się kończą powoli) częścią. Bardzo liczyłem, że zobaczę tam Weskera, jak również świetną scenę walki on vs Alice.