PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68859
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

Uwe Boll znany wszystkim jako najważniejszy reżyser w historii kina wkrótce może zostać zdetronizowany przez Paul W.S. Anderson'a który znów przymierza się do kolejnej części swojego arcydzieła "Resident Evil".
Jednocześnie apeluję do wszystkich fanów twórczości Stanley'a Kubricka o zniszczenie płyt z jego filmami ponieważ już niedługo świat przywita nowego Maestro - pana Andersona.

ocenił(a) film na 6
eribellis

Konkurencja? Haha ! Uwe Boll nie jest tak dobry, spartaczył takie tytuły jak BloodRayne, Postal Czy Far Cry i nie piszę tego bo filmy mają niską średnią ale dla tego że grałem w te gry i oglądałem te filmy. Jedynie Postal był taki w miarę choć i tak do fabuły z gry brakowało mu sporo.

Oczywiście to kwestia gustu;)

Namir89

Uwe Boll ? spaliłbym go żywcem na stosie za mega gnioty które stworzył zresztą nie tylko ja tak myślę

DemonChris21

Polecam lekturę -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia ;)

ocenił(a) film na 3
Kain_7

niektorzy nie wyczuliby ironi nawet gdyby zapukala do ich drzwi i z impetem uderzyla w twarz...

eribellis

uwe boll od dawna byl ukrytym idolem paula andersona.. zawsze tak twierdzilam, nie wiem tylko dlaczego dolaczyl do nich jakis czas temu wes craven... nakrecil takie szmiry jak koszmar z ulicy wizow, a pozniej wymoscil sobie przekletą i red eye miejsce w pierwszej trojce wszechczasow
po nakreceniu wspanialego sequela underworld:evolution do trojki bardzo pragnie dolaczyc pan len wiseman, tak czy siak obok uwe bola z polskich tworcow moze stanac nasz najukochanszy andrzej wajda, ktorego ABSOLUTNIE KAZDY FILM odwoluje sie do tych samych uczuc starszych ludzi... to sie nazywa sztuka przez duże WU, zero ograniczeń, nie jedzie schematami, nie chwyta sie brzytwy i nie robi brzydkich zagrywek

tak czy siak patrzac na tworczosc andersona .. resident to jego najbardziej udany film .. no moze nie resident 3: reanimacja