Ok ok przyznaję - oszukuję ;-). 50% obejrzałem, 50% na FForward. Uaaa - jaki piękny gniot! Aż miło czas stracić. Pomieszanie z poplątaniem. Czego tu nie ma - jest Resident Evil, jest Matriks, jest Skazany na śmierć, nawet jakieś Noce żywych trupów - za to brak sensu. Totalnie! Masakrycznie! Może i to jest fajne? Taka zabawa w idiotę. Może ja się nie znam.? Nie wiem. Gdyby nie orzeźwiający zapach chmielu znad szyjki butelki, to smród kupy bijący z tego filmu zadusiłby mnie. Nie polecam! Omijać szerokim łukiem.
Twoje argumenty na ,,NIE,, biją kupą. Film genialny razem z matrixem należy do kanonu filmów akcji... Rozumiem że niektórzy nie umieją nadążyć za tym filmem ale cóż... Efekty i muzyka genialne , Alice genialna.. fantastyczna rozwałka... Szukasz filmu który można obejrzeć będąc zmęczony po pracy biurowej>? Bez zbędnych pierdól typu skąd sie wzięo to a tamto? Chcesz rozwałki adrenaliny, spojrzeć na fajne laseczki? Film dla Ciebie...
No już gościu nie trąb że to widowiskowe kino... ta część jedynie jest lepsza od poprzedniej... i nic więcej... mam nadzieję że zakończą tą serię i nie będą się więcej błaźnić... i oby doszło do restartu serii ................
Mam wrażenie ,że ludzie na forum tego filmu robią sobie żarty. Genialny film na poziomie matrixa? Obejrzałem ten film przed chwila i jestem zażenowany głupotą którą pokazują w kinach. Do połowy ten film był nawet nie najgorszy ,ale końcówka (na statku) to jakaś ŻAŁOSNA parodia. Idiotyzm do kwadratu.
Bez obrazy ,ale ten film może spodobać się tylko dzieciom z gimnazjum i bezmózgom.
P.S
Jedynka moim zdaniem była bardzo dobra.