PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68859
4,3 15 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

afterlife

ocenił(a) film na 3

kiedyś byłem zagorzałym fanem wszystkiego co z RE związane, niestety od 2-j (no może trzeciej części filmu) kompletnie mi przeszło. film jest nudny, akcja w ogole nie jest spojna z gra (ktora jest wspaniala, poza 4 i 5 ktore rowniez odeszly od standardu, ktory cenily tysiace fanow na calym swiecie). wlasciwie teraz wyrazam swoje zdanie ale zdaje mi sie, ze wiecej osob mysli podobnie. jak zaczynalem przygode z re i gralem w re1, re2, re3, re 0 , re remake to az ciarki przechodzily po plecach a teraz to sie gra jedynie dla poznania fabuly, ech gdzie te czasy sie podzialy... ??

co do filmu to muza jest niezla i do samego konca mozna powiedziec ze jest udana, poza tym poczatkowo wesker wydaje sie byc zrobiony niezle, jego ucieczki przed pociskiem tez niczego sobie ale jego smierc jest zalosna ;)
szkoda, ze tego filmu nie krecil Remero wtedy ten film bylby niezly.

użytkownik usunięty
wesk

Więc po prostu lubisz grać w gry i podobała ci się pierwsza część sagi filmowej?
Sądzę, że jak by go kręcił "Remero" albo jakiś inny Romeo to też by ci się film nie spodobał.
Ciekaw jestem czy w ogóle widziałeś filmy ROMERO tj: Noc żywych trupów z '68, Dzień żywych trupów z '85, Ziemia ŻT z 2005 czy Kroniki ŻT z 2007? A co z serią "Powrót żywych trupów"? Czy naprawdę na tle innych filmów o żywych trupach uważasz, że RE Afterlife jest kiepski?