Czy mi się zdaje, czy w "czwórce" tej panienki nie było:
Sienna Guillory - Jill Valentine
Po weryfikacji można usunąć ten temat. Są tu chyba jacyś moderatorzy?
Rzeczywiście. Wyłączyłem ten "film" jak tylko zaczęły się napisy i przeoczyłem tą scenkę. Dzięki.
jak ktoś nie był w kinie to nie powinien oceniac tego filmu bo jak sobie 2 raz obejzalem na kompie to wydawal sie taki zwykly a w kinie byl wyrąbany
Słuchaj synku. Skoro ty oceniasz filmy po efektach specjalnych to twój problem. Ja tak nie robię. Pierwsza część była spoko. Dobre kino akcji z nawet niezłą fabułą. Po obejrzeniu trójki miałem mniej więcej pojęcie co szykują w czwórce, a ja za takie coś nie mam zamiaru płacić. W ogóle dziwne, że twórcy chcą za to coś pieniądze (bo kinem na pewno to nie nazwę). Dobre efekty specjalne nie pomagają, a 3D na pewno też nie zmieniłoby mojej opinii.
Po twojej ocenie filmu sądzę, że albo jesteś maniakiem gry, albo zwykłym fanboyem efektownych scen, a w portfelu nosisz zdjęcie Van Dama lub Seagala. Więc wracaj do swojego świata i nie zawracaj mi gitary.
Genialne rozumowanie. Sorki, że zawracamy ci gitarę. Widzę że masz swoje priorytety i kompas moralny. Pozdrawiam ;)
synkiem twoim nie jestem to po pierwsze a filmu nie oceniam tylko po tym że było dużo efektów. w kinie jest lepszy dźwięk i w ogóle lepiej się ogląda niż przed komputerem a film oceniłem bo mi się podobał jestem fanem serii i ogólnie liczyłem na dobrą zabawę a nie nastawiałem się na film z najwyższej pułki
Nie bardzo, z takich 'arcydzieł' jak Sunshine czy Spiderman3 miałem ochotę wyjść i zażądać zwrot kasy :/
Film jest przecietny, dałem mu 8 ze wzgledu na sam tytuł nie spodziewałem sie zreszta czegos nad zwyczajnego.
Pierwsza czesc faktycznie najlepsza, choc jej tez czegos brakowało. Dwójki nie pamietam :) Trójka nawet mi sie spodobała, ciekawy pomysł ale w sumie i tak wszystko pokrecili.
RE Afterlife nie jest az taki zły zeby dawac ocene 2 chyba, ze naprawde nastawiles cos na bardziej ambitnego. Mysle, ze poprostu chcieli zrobic zwykly film akcji, efektami co jak na ten czas jest bardzo modne.
Grałem w 5 czesci RE jak gra tak film co czesc spadała poziomem.
Co do Van Dama i Seagala niezli aktorzy mysle, ze smialo mozna nosic ich zdjecia w portfelu :)
Mi się podobał i czekam na następne części TYLKO z Milą - temad Korporacji nie do wyczerpania ... 3 tajne bazy i tankowiec - no liczę że mają na pewno jeszcze coś na orbicie, na marsie pod wodą no i na biegunie ofkors:) Zombiaki mutują ... to będzie kiedyś klasyk "bio sci-fi" wydany w ładnej formie kolekcjonerskiej ... czekam na kolejne części :)